Opprette en egendefinert trommelen Wrap

October 8

Trommer er en kostbar og kjære besittelse av trommeslagere. Noen ganger kan det være nødvendig å endre utseendet på trommelen. Du kan egendefinerte grafikk representerer band eller kan du har en interessant stykke kunstverk oppføre din trommer. En egendefinert trommelen wrap vil tillate deg å tilpasse utseendet på din trommer. Utforme trommelen pakker i et grafikkprogram som Illustrator. Har trommelen flyten profesjonelt laget og brukt din trommer.

Instruksjoner

• Åpne illustrasjon programmet på datamaskinen. Opprette et nytt dokument til størrelse og oppløsning spesifikasjoner for størrelsen på din tromme. Sjekk med den egendefinerte trommel wrap profesjonelle å finne optimal oppløsning. Oppløsningen for de fleste utskrift programmer er minst 300 piksler.

• Tegne elementene i grafikken på lerretet i programmet. Vurder å opprette ett element som gjentas. Gjenta element i et mønster gjennom hele lerretet for et tilpasset stykke kunstverk. Fylle de gjentatte elementene og bakgrunnen i kontrasterende farger.

• Lagre grafikken på en CD. Ta CDen og din trommer til skriveren/installer ha egendefinerte grafikken skrives ut og installert på din trommer.