Hvordan flyndre Fish fra land

October 6

Hvordan flyndre Fish fra land

Flyndre kanskje ikke den peneste fisken i havet, men sin sterke evne slåss og velsmakende kjøtt mer enn gjør for det bisarre utseendet. Det bør derfor komme som liten overraskelse at flyndre har blitt en av de mest populære spillet Fiskene på USAs østkyst. Og det er ikke bare båteiere som har en god sjanse til å fange en keeper, heller. Båt-mindre sportsfiskere har mange muligheter til å lande en av disse flat.

Instruksjoner

• Velg et Fiske med bunnen struktur og tidevanns flyten. Flyndre er "bakholdsangrep rovdyr," betyr de liker å sitte på bunnen, kamuflert, venter intetanende bytte å svømme ved. Følgelig de beste stedene å finne flyndre er viker og går som har rikelig med vannføring og bro bunnen funksjoner, for eksempel steiner, påler eller drop-offs, der flyndre kan skjule.

• Bruk en agn eller lure som vil synke ned nesten til bunns. Som sin flate form skulle tilsi, lever flyndre sitt liv på eller svært nær havbunnen. Som sådan, er det viktig å presentere lokke eller agn svært nær bunnen. Levende agn, inkludert gjørme ørekyte, finger mullet eller menhaden, er blant de mest populære flyndre agn, og bør fiskes med en tung at agnet synke. For de som ønsker å bruke lokker, kan plast-hale og bucktail jigs - begge etterligne små baitfish - være svært effektive.

• Fell åte eller lokke godt opp aktuelle og tillate agnet beveger seg med tidevannet. Målet er å la agnet flytte så naturlig som mulig, slik at det ser ut som en liten fisk som feide langs i gjeldende. Når agnet har flyttet forbi deg og ytterligere seg gjeldende, reel i agnet og re-kast.