Forskjellen mellom en D-Ring & Full kinnet Snaffle

April 3

Forskjellen mellom en D-Ring & Full kinnet Snaffle

Både D-ring og full kinnet snaffles er relativt mild biter som er egnet for bruk med små og grønne hester, eller begynnelse ri på skolen hester. De varierer i utformingen av bit ringene, men begge spredt press over et stort område av hestens munn og ansikt. Både D-ring og full kinnet snaffles kommer med en rekke munnstykker.

D-Ring Snaffle

Det D-ring snaffle er oppkalt etter figuren av ringene på hver ende av munnstykket, som er knyttet til tømmene. Munnstykket danner en hengslet felles midt i den rette delen av "D." Som alle rive under neglen biter, er D-ringer utformet for å være effektive når en tøyler brukes samtidig for sideveis strekking. Dra på en tøyler legger press på barer, eller tannkjøtt, på den siden av munnen, mens også trekke den rette delen av D-ringen på utsiden av munnen på motsatt side.

Full kinnet Snaffle

Det full kinn snaffle er utformet på samme måte til det D-ring snaffle, unntatt ringen i seg selv er rundere og, i stedet for rett siden av "D", det er en rett, stive metall arm utvide et par inches over og under munnstykke hengselet på hver side. Du sitter riktig i hestens munn, må toppen av armene knyttes til cheekpiece av bissel med et skinn av-åttetall kalt en keeper. Dette holder armene i posisjon mot utsiden av hestens munn, hvor de gjelder trykket når den motsatte tøylen.

Munnstykker

Ved både D-ring og full kinnet snaffles er det munnstykket som avgjør alvorlighetsgraden av litt. Munnstykker kan være solid (kalt mullen munn), enkelt-leddet eller dobbel-leddet. Single-leddet biter bruker en Nøtteknekkeren effekt som kan være ganske alvorlig når brukt omtrent, mens mullen skravlende biter bruke ganske mye press direkte på tungen. Dobbel-leddet er den mildeste. Tykkere munnstykker er mindre alvorlige enn de tynnere glatt munnstykker er mindre alvorlige enn vridd seg.

Velge den riktige Bit

Full kinnet snaffles er utformet for å hindre at litt blir dratt gjennom hestens munn når en sterk, ett-tøyler hjelp brukes. De er derfor best egnet for veldig grønn hester som kan motstå en tøyler hjelp sterkt på grunn av forvirring eller ulydighet. D-ring snaffles er også noe motstandsdyktig mot blir dratt gjennom munnen, men er også mer akseptabelt for fullt utdannet hest, gjør dem til en mer allsidig valg. For en hest som trekker mot tøylen veldig sterkt med en fortauskant sikrer stroppen at en D-ring snaffle holder seg på plass.