Retningene for den Touche Magnet spillet

September 18

Retningene for den Touche Magnet spillet

Touche er et to-spiller spill som ble introdusert i 1977. Det ligner på spillet Tic-Tac-Toe, men i stedet for tre "Xs" og "Operativsystem", spillere bruke fire hvite sirkler eller fire røde firkanter som brikker. Touche spilles på et rutenett som er fem ruter lang og fem kvadrat bredt. Styret er magnetized slik når du spilleren gjør et trekk, din brikke kan bla farger, gi motstanderen din en fordel. Hensikten med spillet er å være den første spilleren til å stille opp fire av samme fargede bønder, uavhengig av formen, på rad enten vertikalt, horisontalt eller diagonalt.

Instruksjoner

• Gi hver spiller seks bønder på samme figur. En spiller får alle runde bønder og den andre spilleren får kvadrat bønder. Begge bønder har rødt på den ene siden og hvitt på den andre. Spilleren med de runde bøndene må bruke den hvite siden av bonden mens spilleren med firkantet bonden bruker den røde siden.

• Plass hver bonde på reservatet området av styret. Dette er like ved siden av lotteritilsynet. Rød firkant bønder til venstre på brettet og hvit sirkel bønder gå til høyre.

• Flytte en brikke om gangen i raden nærmest. Dette kalles raden base. Spilleren med de runde bøndene går alltid først. Hver spiller tar svinger flytte en bonde. Siden styret er magnetized, kan bonden vende. Hvis dette skjer, blir motstanderens brikke som det nå viser farge. Motstanderen er gratis å flytte dette stykket rundt bord på sin tur.

• Ta flytter bønder en-på-en-gang. Enten flytte en ny bonde av reservatet området eller flytte en bonde allerede på brettet. Bønder kan flyttes diagonalt, vannrett eller loddrett fra boksen var i. En spiller kan hoppe over sine egne bonde hvis den er i raden base.

• Få fire brikker av samme farge, uansett form, på rad for å vinne spillet.