Luau brude ideer

September 20

Luau brude ideer

En luau er en idé for en brude dusj. Hvis du har en strand bryllup, eller hvis du ikke er en luau er en morsom fest som vil gjestene huske og nyte. Du kan ha hawaiisk mat, dekorasjoner, fester og spill med din luau. En luau vil gi deg følelsen av en fin varm strand.

Luau mat ideer

Gjøre frukt platestabel med ananas, kiwi, mango og andre tropiske frukter. Frukt fat ser attraktive i et utskåret vannmelon, opprette en kurv. Legge til kjeks med oster, reker dukkert og krabbe dukkert. Kokos reker og reker, og krabbe er bra tillegg til menyen. Shish Kebab, Hawaii kylling, kylling fingre og mahi mahi fileter er noen viktigste hovedrett alternativer. For ørkener gjøre en ananas oppned kake eller en stort ark kake med blå glasur og et tema på den. Velg margaritas og pina coladas, blå brus, punsj, avkjølt te og tropiske roligere enn nede for drikkevarer.

Dekorasjoner

Har leis for gjestene vil legge et personlig preg. Ha en bolle eller noen med leis venter gjestene som de kommer. En annen lagt touch er Hawaiian blomster for kvinners hår. Husk for enkelt damene at de plasserer blomsten bak deres høyre øre og gifte kvinner plassere blomsten bak deres venstre øre. Har gress skjørt for bruden og hennes prudepike er også et alternativ. Tar en gress skjørt og setter det rundt buffet tabellen med en grønn duk vil legge til en Hawaiian kontakt. Plasser skjell, solbriller, Hawaiian luau jenter som bølge sine hofter, og Hawaiian blomster rundt tabellen. Tiki masker på veggen, oppblåsbare palmer og lys med skjell tent rundt bordet er andre dekorasjon ideer. For eksterne parter tiki blir fakler og rosa flamingoer et autentisk tillegg.

Party Favors

Vise en plast stranden bøtte fylt med solbriller, flip-flopper, solkrem, en strand ball, og noen leppe balsam. Andre fest favør ideer er en luau ramme, seashell lys eller Hawaiian flower hair kammer. Har en floral gavepose med kokos eller Hawaii floral duftende lotion, bad såpe, kroppsvask og en fargerik loofah. En annen morsom ting å ha ut for folk å gjøre mens de er det er å gjøre sine egne Hawaii lei. Dette er også noe som de kan ta hjem å huske anledningen.

Luau Party Spill

Den tradisjonelle limbo vil bli en morsom tillegg til brude dusj. Et annet spill er musikalske badehåndklær eller matter, som er akkurat som stol, men bruker badehåndklær i stedet for stoler. For et minnespill ta en brett og sette ca 15 forskjellige strand elementene på brettet og har alle se på skuffen for kort tid, og deretter se hvor mange av elementene de kan skrive fra skuffen. Personen som har den høyst artikler skrevet ned vinner.

Banan rase har gjestene dine ler. Ta streng og knyt en banan rundt deltakernes waists; banan henger mellom bena. Deretter deltakerne ta banan og prøver å treffe en bordtennis ball til mållinjen.