Hvordan skrive en referanse for noen å bli en Foster foreldre

March 18

Hvordan skrive en referanse for noen å bli en Foster foreldre

Hvis noen i livet ditt har gjort beslutningen om å bli en foster foreldre, kan de slår til deg å skrive en referanse. Disse brevene vil vurderes nøye som organisasjonen kommer til en avgjørelse, og brevet skal begrunne hvorfor, etter din mening, enkelt eller paret aktuelle er i stand til å omsorg for foster barn. Når du setter deg ned å skrive brevet, vurdere personlig anekdoter og minner om tilfeller når personlige eller par vises foreldrenes tendenser.

Instruksjoner

• Brainstorming noen punkter du vil gjøre om den foster foreldre-å-være. Organisasjonen vil ha referanser som gå god for begge deres ansvar og kjærlighet til barn, så prøv å tenke på bevis som støtter dine påstander.

• Skriv et første utkast til referanse brevet. Åpne med en formell hilsen som løser mottakeren ved navn; du må kanskje kontakte organisasjonen eller etaten for å finne ut hvem vil vurdere brevet, men bruker navnet hennes vil bidra til å etablere en personlig forbindelse fra begynnelsen.

• Skriv et innledende avsnitt som forklarer hvem du er og hva din relasjon er med det foster forelderen i spørsmålet. For eksempel "mitt navn er Mary Jones og jeg har vært en kollega Sheila Brown i de siste seks årene som lærere på Jackson barneskolen.

• Skriv to til tre avsnitt forklarer hvorfor du tror det foster forelderen i spørsmålet er en utmerket kandidat, bruke anekdoter eller støtte fakta du brainstormed i trinn 1 for å sikkerhetskopiere dine påstander. Mens dette er en personlig referanse og skal skrives med følelser, et anbefalingsbrev er fortsatt et forretningsbrev og bør holde en formell tone.

• Skriv et tredje ledd forklarer det foster foreldre situasjonen, som om han er gift eller enkelt, hva han gjør for en levende (Hvis du ikke nevnte det i innledningen) og hvorfor du tror han ønsker å fremme et barn.

• Skriv et konklusjonen avsnitt oppmuntrende organisasjonen å kontakte deg med spørsmål, og inkluderer en telefon eller e-postadresse. Avsluttes med en formell lukking som "Vennlig hilsen" og navn. Korrekturlese brevet, og spør minst to venner korrekturlese den for feil også.