10 årsaker til ungdoms vold

December 22

Foreldre til tenåringer ofte bekymre deres tenåring engasjement i narkotika, alkohol, våpen og en hel verden av andre potensielle farer. Foreldre som lese eller se på nyhetene finner urovekkende fakta om ungdoms vold. Det er mange grunner til at en tenåring kan opptre på vold, og foreldre kan være bedre forberedt på å lese skiltene advarsler om de forstår noen av de underliggende problemene. Organisasjoner som National Criminal Justice referanse Service og American Psychological Association og nettsteder, for eksempel-teenhelp.com, gi tips, råd, ressurser og statistikk for foreldre og tenåringer. Listen nedenfor er hentet av referanser nedenfor.

Gruppepress

Tenåringer som er involvert i voldelige aktiviteter vanligvis utfører ikke dem alene, men i en gruppe venner. Kjenne dine barns venner og hvordan de oppfører seg kan åpenbare for deg hvorvidt det er Advarsel tegn på vold. Tenåringer er lett påvirket av deres venner, så hvis venner er voldelige, øker sjansene for tenåringer blir voldelige.

Foreldrekontroll vold

Hvis et barns foreldre er fornærmende, voldelig eller portrettere fiendtlig oppførsel til hverandre, tenåringer eller til andre utenfor familie, det er en sannsynlig sjanse tenåringer vil vise lignende eller verre oppførsel.

Blir mobba eller utsatt

Tenåringer som er ofre for mobbing eller teasing er mer sannsynlig å bli voldelige som en siste utvei, rop om hjelp eller som hevn.

Tilgang til våpen

Tenåringer som har lett tilgang til våpen, spesielt våpen, vil finne det enklere å handle ut voldelige fantasier eller hevngjerrig følelser.

Nabolaget vold

Hvis tenåringer vitne voldelige forbrytelser eller hyppig nabolaget vold, er de mer sannsynlig å kopiere adferden.

Media

Media spiller en rolle i å bidra til ungdoms vold. Hvis tenåringer ofte besatt se filmer med vold, spille videospill som inneholder svært voldelig innhold eller lytte til musikk med voldelig tekst, vil de være flere mottagelig å oppføre voldsomt seg.

Dårlig psykisk helse

Dårlig psykisk helse kan være en medvirkende faktor eller en årsak til ungdoms vold. Psykiske bidragsytere inkluderer lav selvfølelse, depresjon, misbruk, post traumatisk stresslidelse, oppførsel lidelse og angst.

Rusmisbruk

Hvis en tenåring misbruk stoffer, er de mer sannsynlig til å handle voldsomt under påvirkning.

Prenatal årsaker

Prenatal eksponering for narkotika, alkohol og bly kan forårsake skade på hjernen og opprette vanskeligheter med å kontrollere voldelig, aggressiv eller fiendtlig atferd senere i livet, inkludert ungdoms år eller enda tidligere.

Skole svikt

Tenåringer som mislykkes på skolen eller har høyt trykk i skolen er mer sannsynlig til å handle ut voldsomt eller aggressivt.