Hvordan balansere når Loping en hest i en sirkel

March 16

Hvordan balansere når Loping en hest i en sirkel

Et godt balansert hest og ri lag har en mye bedre sjanse på suksess hvis de har en fast tilkobling og rytmen. Mange ryttere vil forsøke å oppnå balanse ved å kaste vekta rundt i salen, som er fåfengt. Hvis din hest er aktivt betaler oppmerksomhet til signaler fra sete, beina og hendene, kommer balansen i canter naturlig til dere begge. Med praksis skal du og din hest kunne utføre sirkler av alle størrelser nøyaktig og glatt på lope.

Hofter og sete

En hest vil naturlig lene til skulder nærmest midten av en sirkel. Hoftene og sete å holde hesten jevnt balansert og holder hans skulder sammen, danner en svak eller usammenhengende sirkel. Hold hofter løs, og flex med bevegelsen av hesten. Skifte vekten slik at litt mer vekt i din utenfor stigbøylen. Kjemper en hest naturlig tre-beat rytme i en lope vil resultere i en risting, tilfeldig tur som kan la deg ubalansert og muligens unseated.

Øyne og hender

En rider's øyne blir ofte støpt nedover å behandle henne hest. Ved å se opp og foran deg i retning balansert at du flytter, lope sirkelen vil selvsagt være mer fordi du går med hesten i stedet for foran eller bak hestens momentum. Ri med en lys tøyler kontakt så du kan regulere hestens tempo av klemmer fingrene for å sakte ham ned, eller avslappende fingrene til å be om en mer frem gangart.

Sirkel målinger og praksis

Måle en 20m, 15m eller 10m sirkel på en plan overflate. Stedet hoppe standarder, FAT eller andre indikatorer jevnt rundt sirkelen. Praksis løping på innsiden og utsiden markører å sikre sirkelen er runde og nøyaktig. Når du passerer en markør, se fremover til neste markøren. Lære å flekk avstander i en sirkel vil lære deg å lage fullstendig og jevnt formet sirkler, dermed forbedre balansen.

Riding uten Stirrups

Riding uten stirrups vil forbedre balansen og kan du midtstille kroppen naturlig stedet for å stole på din stigbøyler. Begynne med å gå og jogge din hest uten stirrups. Gå og jogge rette linjer og store svinger før løping. Sakte jobbe deg i øvelsen ved å ri uten stirrups på en stor sirkel på lope før du rir en mindre sirkel. Holde på salen horn til du føler balansert uten stirrups.