Steder å møte jenter i NYC

April 22

Steder å møte jenter i NYC

I 2009 rangert Forbes New York City som nummer én for single. Fra fancy student hangouts som Greenwich Village på noen av New Yorks 734 museer, er mulighetene uendelige. Byens mange parker, som totalt 29 000 dekar og utgjør 14 prosent av byen, ikke er bare et flott sted for å møte single kvinner, men er også fine steder å få noen og dele en naturskjønn spasertur i enhver årstid.

Central Park

Central Park ligger i Meatpacking, et utmerket sted for single å samle, spesielt i våren og sommeren månedene. 843-acre park er hjem til mange kjente New York landemerker som Central Park Zoo, vinterhage hagen, John Lennon jordbær felt og åpne områder som sau Meadow. En 15-acre bevare på vestsiden av parken, sau Meadow er den største åpen ENG i Central Park og et yndet sted for picnickers, kite flyers og sunbathers. Sau Meadow tilbyr en fantastisk utsikt over New Yorks silhuett, trekke opp mot 30.000 mennesker per dag.

Museer

New York City er hjem til bokstavelig talt hundrevis av historiske, kulturelle og kunstneriske institusjoner og museer. Noen av de største museene i verden ligger i New York City, som Guggenheim Museum, Metropolitan Museum of Art og American Museum of Natural History. En favoritt sted for studenter og kunstnere, museet for moderne kunst er perfekt for å møte kvinner i alle aldre fra utfordrende og intellektuelle, til den gjennomsnittlige turist med severdigheter i byen. Oppdagelse noen med som interesser nesten garantert på grunn av stort antall museer ligger i byen, fra Museum av jødisk arv i nedre Manhattan, til Museum of Comic og tegneserie kunst på Broadway.

Greenwich Village

Samlingssted for kunstnere og eksentriske samt NYU studenter, Greenwich Village er ikke bare et perfekt sted å møte single kvinner i New York, men også et fantastisk sted for første. Washington Square park er en av New Yorks mest kjente parker og ligger i hjertet av Greenwich Village. Den ni-acre parken er hjem til historiske og ikoniske Washington Square buen og er et flott sted å møte studenter av NYU, som de fleste av bygningene rundt parken eies av skolen for akademiske og boliger. Landsbyen er også et flott sted for datoer, med gater som MacDougal Street, kjent for sine barer, hookah salonger, butikker og utendørs kafeer.