Hvor å Potty tog barnet i fem timer

April 13

Hvor å Potty tog barnet i fem timer

Potty trening vanligvis finner sted når et barn er mellom 2 og 3 år. Som forelder, kan du være ute frem til det med litt beven, fryktet uker med hardt arbeid og frustrasjon. Heldigvis, med noen forberedelser og den riktige fremgangsmåten er det mulig å potty tog en pjokk i mindre enn en halv dag. Selv om faktiske trening kan oppnås i fem timer eller mindre, forberedelse til pottetrening kan ta to uker eller mer, mens påfølgende arbeid for å sikre barnet bruker sin potty automatisk, uten å spørre, kan ta omtrent samme mengde tid, avhengig av barnet.

Instruksjoner

• Forberede barnet Potty treningsdag i én eller to uker på forhånd ved å snakke med ham om toalettet. Diskutere eldre søsken eller kanskje andre barn i barnehage som bruker toalettet og spør ham om han ønsker også å prøve den. Få ham begeistret flytte til neste etappe mot å bli en "stor gutt."

• Tillat barnet å velge sin egen "store girl" undertøy for etter treningen er over. Hvis hun bærer noe hun elsker, vil hun være mindre sannsynlig å få det skitne.

• Vis barnet hans potty på Potty treningsdag og tillate ham å praksis sitter på den et par ganger.

• Ta av barnets bleie og alle klær på hennes nedre halvparten, og plasserer henne i en lang t-skjorte som dekker hennes private deler.

• Forklare barnet hva han skal gjøre i potte. Dette gjør foreslår psykologer som Dr. Phil McGraw kjøper og benytter en dukke som "wets" for å illustrere for barnet hvordan en person går til badet. Sette barnets undertøy på dukken og har barnet gi dukken en drink. Gjøre ta ned doll's undertøy og sette den på potte. Når dukken har "tisset" i potte, vise hva en gjennomføring dette var å vekke oppsikt lykkelig over dukken.

• Gi barnet ditt et stort glass vann å drikke (jo mer vann hun har, jo før hun trenger å avlaste seg)-forklarer at hun skal gjøre hva dukken gjorde. Ta henne til potte hver 10 til 15 minutter til å begynne med; etter to timer, ta henne til potte hver halvtime. Når barnet bruker potte vellykket, feire sin prestasjon, akkurat som du gjorde med dukka. Når hun har en ulykke, bli sinnsro, rydde i rotet sammen og sitte henne på potte å forsterke tilknytningen mellom potty og gå til badet.

• Introduserer du barnet til undertøyet sitt nye, kule "stor gutt" etter fem timer. Fortsett å ta ham på toalettet regelmessig, noen barn feil undertøyet for en annen slags bleie. Når han har nye potty rutinen i hans sinn, slappe av litt og tillate ham å ta beslutningen om å gå til potte når han trenger å bruke den.

Tips og advarsler

  • For ulykker etter Potty treningsdag, endre barnet til noe tørr og ta henne tilbake til potte minst fem ganger til sement nye rutine i sinnet.