Fem mestring mekanismene for stadier av Greif

November 19

Fem mestring mekanismene for stadier av Greif

Sorg er definert som opplevelsen av sorg som følger tapet av en kjær eller en livsforvandlende hendelse eller kommer i påvente av en av to. Følelsesmessige tilstand kan svekke relasjoner, skole eller arbeid ytelse og sosialisering.

Langvarig sorg kan også opprette utfordringer til fysisk og psykisk helse. For eksempel udiskutable Hospice Foundation of America's Kenneth J. Doka, PhD, at følelser av skyld og anger kan oppstå etter gir omsorg, forlater omsorgspersoner følelsen både følelsesmessig og fysisk. Det finnes flere mestring mekanismene for å løse disse problemene i stiler som kan fungere for enhver situasjon.

Praksis egenomsorg

Egenomsorg definerer trinnene nødvendig for justering og velvære i grieving prosessen. I en tid da en person er overveldet med følelser mellom sinne tristhet, er det integrert å få tid til coping med perioder med refleksjon og påfyll av tilstrekkelig ernæring, trening og søvn.

San Jose State University rådgiving Department antyder at i stedet for å gjøre beslutninger livet og store trekk, tar på ekstra ansvar, med alkohol eller narkotika eller bli involvert i rebound relasjoner, enkeltpersoner bør i stedet la naturlig grieving prosessen oppstår og ta vare på individuelle behov.

Gi tid til å helbrede

Det er ingen standard tidslinjer for grieving prosessen fra start til slutt. Sørgende opplevelsen er helt personlig, og hver enkelt flyttes i sitt eget tempo.

Den kanadiske Mental helse Association oppsummerer denne prosessen ved å anerkjenne at omstendighetene rundt dødsfallet til en elsket en kan lage en lengre behandlingstid og som nekter å navigere gjennom sorgen prosessen kan gjør ting verre senere.

Formidle følelser

Kommunikasjon er en nøkkel coping mekanisme under av sorg. Par som har opplevd tapet av et barn kan for eksempel ha flere argumenter enn faktiske diskusjoner. Tenåringer kan velge å diskutere sine følelser med venner eller lærere i stedet for foreldrene.

University of Michigan helsevesenet udiskutable at kommunikasjon av følelser i familier kan validere personlige følelser mens bringe sammen å arbeide gjennom problemer som de oppstår. Mens tap selv vil ha forskjellig betydning og virkning på individet, kan familien operere på samme måte i et sosialt nettverk.

Stole på sosiale nettverk

Støttenettverk kan hjelpe personer håndtere og tjene som en stikkontakt å konfrontere sorg eller finne glede i en tid med enorm stress. Nettverk kan par grupper med problemer eller samle personer basert på erfaringer eller felles interesser.

I alle tilfelle, antyder senter for sorg og Healing avhengighet av disse nettverkene å snakke gjennom tøffe utfordringer og gi støtte i vanskelige tider. I støttenettverk relatert til sorg, kan dette bare bety sette sorgen side midlertidig for å omfavne levende.

Øvelse Self-tilgivelse

Når personer sørger, kan andre problemer som skyld og anger legger stress som kan kreve en annen stil på mestring. I form av uløste problemer eller omsorgssvikt stress som kan ha ført til følelser av skyld eller anger over beslutninger, muligheter savnet eller bortfallet i omsorg, kan lære self-tilgivelse hjelpe.

Kenneth Doka, PhD, anbefaler å holde en journal, skrive et brev eller adressering "tomme stolen" av den avdøde gjøre nødvendige unnskyldninger, bekymring eller fortelle enkelt hvordan tap føles. Dette er en sunn form for uttrykk som gjør en person til å slutte fred med kjære mens du lærer å tilgi seg selv for å være menneske.