Kunst prosjekt idéene til landets Schoolers

May 17

Kunst prosjekt idéene til landets Schoolers

Elever i videregående skole kunst klasser er fortsatt å lære grunnleggende om kunst gjør. Utforske kunst gjør vesentlige for eksempel skalerer, bestemme former gjennom lyse og mørke farger og lage utvalg teksturer hjelper studenter på dette nivået av læring opprette vellykket kunstprosjekter som byggesteiner for fremtidige eksperimentering og læring. Opprette grunnleggende øvelser vil bidra til å skape en sterk portefølje for studenter som planlegger å major i billedkunst i college.

Skala

Elevene lage en skala i blyant eller maling på en av kantene på et ark av hvitt papir. Skalaen bør måles i 12 like firkanter som er 1 tomme. En skala begynner med første torget starter hvit og 12 kvadrat helt svart. Hver rute blir mørkere og mørkere som de fortsetter ned på skalaen som inneholder lyse toner, mellomtoner og mørke toner. Øyet beveger seg lett over skalaen uten store hopp fra lys til mørk.

Når størrelsen er fullført og tørr, kan elevene bruke et enkelt objekt som et eple eller en kopp. Lyse objektet med en sterk lyskilde som viser alle verdiene i skalaen inkludert høylys og skygger. Maling eller tegne skalerer objektet inkludert alle på samme side. Studenter kan også diskutere komposisjon og bestemme hvor du skal plassere objektet i deres bilde flyet eller hvor stor objektet.

Saks maleri

Opprett en kompleks stilleben i midten av rommet. Dette betyr bruker mer enn to objekter i en oppstilling. Velg interessante objekter med tekstur. Plast blomster i en vase eller flere flasker i en gruppe er gode ideer. Lette objekter fra en side med sterkt lys.

Elevene begynner med et hvitt ark som deres siste kunstprosjekter opprettes på. De får flere ark farget bygging papir, saks og lim. Målet med denne øvelsen er å klippe figurer de ser og fest dem på papir å gjenskape fortsatt livet som et papir utklipp.

Dette hjelper high school-elever lærer å skille former, farger og verdier opprettet av lyskilden. Det hjelper også å trene øyet og utvikle hånd-øye koordinering. Resultatet av dette prosjektet er fargerike og har en høy suksessrate blant studentene. Lærere kan du dele bilder laget av maleren og papir utklipp artist, Henri Matisse med elevene for inspirasjon.

Tekstur studie

High school-elever skal begynne å utvikle og skille ulike teksturer og hvordan å implementere dem i sine kunstverk. Denne kunstprosjekt kan opprettes i blyant eller maling.

Har studenter bringe opp til seks gjenstander, hver med en annen tekstur. Objektene kan brakt fra hjem eller funnet i naturen. Dele en store ark av hvitt papir eller et hvitt lerret i seks like firkanter. La elevene observere sine objekter. De skal bruke en farge for et monokromatisk maleri. Eller tegningen kan være i gråtoner velger elevene å lage dette arbeidet med blyant.

Studenter tar en liten del av deres objekt og forstørre det til plassen de arbeider. Hver tekstur får sitt eget område. Det endelige resultatet vil unnvike til teksturen som studentene er gjenskape, selv om bildet vises abstrakt. Plassen skal representere tekstur av objektet, ikke selve objektet.

Tekstur oppnås gjennom bruk av kunst materialet, for eksempel tykk penselstrøk, og systemer av merker, for eksempel repeterende prikker og streker.