Søt håndverket ideer for en barnehage

April 30

Hvis du venter anxiously fødselen av barnet, og det neste instinktet er sparker, er her noen søte håndverket ideer å slå barnets barnehage til et varmt og innbydende hjem. Dette er rimelig ideer du kan gjøre lett hjemme (selv når flere måneder gravid). Du kan prøve ut disse håndverk ideer, eller kanskje de vil inspirere noen originale ideer av dine egne.

Ideer for veggen kunst

En enkel idé for veggen er å skrive en inspirerende melding eller ord. Du kan male direkte på veggen med stensiler. Sjablonger kan kjøpes i alle craft store. Eller du kan kjøpe tre bokstaver, også tilgjengelig på håndverket butikker, å male og feste til veggen. Velg farger som samsvarer med baby sengetøy. Eller vurdere å bruke Høykontrast farger, for eksempel en mørk blå mot en lys farget vegg. Høykontrast er den enkleste for en baby å se.

En annen vegg kunst idé er å ramme baby kort i store, fargerike rammer og opprette en gruppering. Dette er en god måte å bevare og nyte kort du har allerede mottatt med baby gaver. Du kan kjøpe billig rammer på håndverket butikker eller store boksen butikker. Velg en farget ramme, eller male rammen selv. Kjøp rammer som er flere ganger større enn kortet. Deretter bruke fargerike papir som underlag for kortet.

Ideer for å kle opp Windows

Mange foreldre bruker blackout nyanser i deres barnehager i håp om å oppmuntre barnet sove forbi daggry. Du kan få billig roller nyanser på de fleste store boksen butikker og deretter kle nyanser til kamp barnehage innredningen. Rulle nyanser hele veien, flatt på gulvet. Male hele skyggen din vegg farge eller en annen gratis farge (Hvis du gjør dette mens gravid, kontroller at du bruker en lav eller ingen VOC maling). Så svamp maling, sjablong eller stempel bilder på skyggen. Når de er helt tørt, rulle tilbake tett og montere.

Vindusdekor er en søt måte å krydre barnehagen når nyanser er opp. Du kan få gjennomsiktig dekaler som shimmer i lys. Eller kutt dine egne figurer av kontakt papir og bruke dem til windows. Gjøre figurene stor nok for barnet å se.

En idé for Baby og én for mor

Gjøre et bilde collage eller en fotobok på barnehager. Ta bilder av familie, nære venner og andre barn. Ta nærbilder bilder av slekt medlemmer ansikter. Studier viser at etter to måneders alder, en baby begynner å ta hensyn til ansiktstrekk som øyne og munn. Barnet kan nyte ser på ansikts-funksjoner i hennes fetter eller store tante! Noen mener dette er en flott måte å få barnet kjent med familiemedlemmer som hun ikke ser så ofte.

For moms og dads som bruker sene kvelder rocking ved barnesengen, dekorere en boks og fyll den med bøker, hånd magasiner, lotion eller andre komfort elementer. Ta alle solid flat-sidig boksen som er åpnet på toppen. Du trenger flere verft av stoff. Mount spraylim gjelder boksen og la det bli tacky, limets fabrikanten retningene. Deretter pakke boksen med stoff som du vil bryte en gave. Trykk og glatt stoff som du går. Når du kommer til åpne toppen, bare pakk stoffet ned inne i boksen. Du kan trimme noen av stoffet i hjørnene.