Romantiske ideer i Vancouver, British Columbia

April 1

Vancouver, British Columbia tilbyr romantiske omgivelser av hav og fjell på Canadas vestkysten. Hjemmet til 2010-OL og Paralympics, Vancouver funksjoner miles av stier for par som elsker å spasere, vandre eller ski. Den naturlige skjønnheten i stredet av Georgia strandlinje med sandstrendene rundt byen angir også en scene for aktiviteter fra kajakk å piknik.

Piknik

Romantiske ideer i Vancouver, British Columbia

Stanley Park har en del av demningen populære for turgåing og sykling.

På solfylte dager gjør Vancouver parkene og strendene fantastiske steder for en piknik for to. Strendene i spansk Banks, Locarno og Kitsilano på vestsiden møte English Bay. Logger på sand er et populært sted å stake krav med en strand teppe. Demningen i Stanley Park inkluderer en sykkelsti som strekker seg rundt parken fem mil omkrets.

Vancouver fots

Under mildt kyst Vær liker par ofte å utforske Vancouver fots. Demningen som linjer vannkanten strekker seg utover Stanley Park engelsk Bay Beach og Yaletown nabolaget langs nordsiden av False Creek. Vannet viser hvordan industrielt, bolig og rekreasjonsbruk alle kan eksistere. Demningen fortsetter forbi tidligere idrettsutøvere landsby til Charleson Park med utsikt over sentrum før fører til strendene på vestsiden.

Vantage poeng

En dagstur til Grouse Mountain på nordsiden tilbyr en sjanse for par å gå, Fottur, snowshoe eller ski på toppen av Vancouver. En Skyride gondol heiser passasjer opp på siden av fjellet for å i hytten. På toppen, kan par nyte en romantisk middag med utsikt over de glitrende lys av Metro Vancouver og kyst øyene av vest. Par kan delta i Vancouvers mange sportsaktiviteter. Om vinteren tilbyr Cypress Mountain, en av Olympic venues, alpint og nordiske ski og snowshoeing. Padle idretter som kajakkpadling på Deep Cove bare nordøst av byen, tilbyr forfriskende utsikt over den vakre og barske kystlinjen. Like øst for Vancouver i Burnaby fører en kjøre opp Burnaby Mountain også til en visning av Vancouver og Burrard Inlet. På Burnaby Mountain bevaringsområde, kan par vandre eller sykle langs stier. Andre steder å utforske på Burnabys høyeste utsiktspunkt inkluderer Simon Fraser University og Centennial Rose Garden.

Spesielle begivenheter

Romantiske ideer i Vancouver, British Columbia

En romantisk date kan inkludere en midtsommer fyrverkeri show i English Bay.

Feiringer i Vancouver tilbyr også en visuell fest som kan appellere til par. For eksempel fyrverkeri i Vancouver Harbor 1 juli Canada Day, markerer nasjonens bursdag. I midtsommer er Celebration of Light en internasjonal fyrverkeri konkurranse som inkluderer fyrverkeri synkronisert til musikk. Selv om omtrent en million seere kommer til å se i fjæra av English Bay, kan par nyte en middagscruise med en spektakulær finish.