De beste jubileum feiring ideene

March 23

De beste jubileum feiring ideene

Jubileer er en tid for å feire et vellykket år ekteskap. Det er mange måter å feire denne milepælen, avhengig av dine preferanser og situasjonen. Når du planlegger din feiring, ta tid å finne ut hvilke alternativer som er best passer ditt ekteskap og partnerens preferanser.

Første datoen

Opprette din første date bryllupsdagen din. Gå til samme restaurant og å sitte ved bordet som før. Hvis du utvekslet gaver, for eksempel blomster eller godteri, kjøpe samme type. Du kan leie den samme filmen som du så på din første date eller gå til samme teater og se en ny film. Sluttdato på samme måte, selv har en god natt kyss utenfor huset ditt.

Weekend Getaway

Plan en helg for du og din ektefelle å komme bort til din favoritt sted eller som du alltid har ønsket å besøke. Reserver et sjarmerende bed & breakfast eller hyggelig. Noen har en merkedag pakke som du kan kjøpe for å gå sammen med oppholdet, eller de kan gi spesielle bekvemmeligheter på rommet ved ankomst, inkludert friske blomster, vin og jordbær. Planlegge spesielle ting å gjøre i området, som en vinsmaking, et spa day eller piknik.

Andre bryllupsreise

Planlegge en annen bryllupsreisen som et jubileum overraskelse for din ektefelle, eller ta en som du aldri hatt muligheten til å ta. Gjøre forberedelser til å gå til et sted du begge ønsket å besøke, som Caribbean, Europa eller Hawaii. Gjøre alle arrangementene, inkludert bestilling av hotel og Luftfartsselskapet billetter, og presentere den til din ektefelle. Enten planlegge ferie rundt bryllupsdagen, eller gi turen til din ektefelle på bryllupsdagen og planlegge det for en bedre tid til å besøke området du reiser til.

Fornye dine løfter

Har en løfte fornyelse seremoni på bryllupsdagen komplett med nær familie og venner som vitner. Planlegge en liten seremoni, etterligne ditt bryllup på en mindre skala, og har en resepsjon fest etterpå. Du skal recommitting dere til hverandre og feire ditt ekteskap, mens deler kjærligheten som har vokst mellom deg. Du kan også inkludere dine barn, som ikke kan ha vært tilstede på bryllupsdagen.