DIY kobber Plating

January 12

Kobber plating er når et lag av kobber er plassert på et annet element som kan være laget av aluminium, jern eller forskjellige andre stoffer. Kobber plating brukes til mange ting, slik som herding overflater, forbedre opptredener av visse elementer som smykker eller dekker feil av ulike elementer.

Forberedelse

Denne fremgangsmåten bør ikke gjøres hjemme uten skikkelig utstyr eller laboratoriet plass. Det er kjemikalier og utstyr som brukes som kan forårsake skade dersom ikke håndteres på riktig måte. Denne metoden brukes bedre for småting.

Bruk alltid en forkle og sikkerhet briller. Unngå hudkontakt med løsninger som du arbeider med. Rengjør elementene du vil være plating og utstyret som du skal bruke--Bruk stålull og vaskemiddel for dette. Fest elementet til en ledning og suge varen, i tillegg til kobber elektroden, i natriumhydroksid, deretter fjerne med pinsett, skyll med destillert vann og suge i svovelsyre. Fjerne dem med pinsett igjen.

Prosedyre

Måle masse elementet og kobber elektroden til nærmeste 0,01 g. Sette 200 ml av kobber plating løsning i et 250 ml beger. Kobber plating løsning, som andre brukes for plating, oppløses vanligvis metall salt i vann og litt av syre. Bruk en celle eller andre trygge beholderen til plate større gjenstander. Få en 1 cm x 10 cm kobber stripe og plassere det i begeret, men bøy den slik at den passer over toppen av begeret. Pakk en kobber wire rundt glass stang, og sette stangen på negative begeret, elementet i løsningen.

Koble objektet blir belagt til den positive siden av energikilden, som kan være et batteri og elektroden til den negative siden ved hjelp av ammeter. Slå på strømmen og gang. Plasser gjeldende.35 A. se gjeldende for å holde lesing på det nivået for tretti minutter. Slå kraften og timer. Fjern objektet, skyll og tørk den taes vekten til den nærmeste 0,01 g. Gjenta disse trinnene med kobber elektroden.

Etterbehandling

Det vil mest sannsynlig være kobber løsning fra plating. Hell den i en beholder trygt for lagring av disse stoffene. Noen sealable plast container er egnet for lagring plating løsningen, selv om mange foretrekker å bruke glass krukkene for langtidslagring. Rense begeret av skylling med destillert vann og tørk den. Vask hendene når utstyret har blitt renset.

Som en advarsel, ikke alle elementer kan være kobber-belagt og noen vil ha negative reaksjoner til det eller ikke vil holde kobber samt andre elementer. Hvis du fremdeles vil at kobber utseende uten denne prosessen, kan du bruke kobber maling eller overflaten materiale.