Hvordan å lage en god studie miljø

December 3

Hvordan å lage en god studie miljø

Når de første hjemmeoppgaver begynner i barneskolen, se ikke du trolig en pause før eksamen. Oppretter en studie plass hjemme, kan barnet ditt å takle alle leksene sine så effektivt som mulig. En effektiv området gir nok plass til å arbeide, oppfordrer konsentrasjon og gir enkel tilgang til materiale. Hvordan du konfigurerer plass og møte dem nødvendig avhenger av barnets studie vaner og de tilgjengelige ressursene. Med kreativitet og barnets inndata, kan du opprette en base for alle studie.

Instruksjoner

• Omfang ut områder for studien spot. Et felles område av huset gir deg en sjanse til å overvåke og hjelp med lekser, men masse aktivitet i disse områdene kan distrahere barnet. Vurdere et rolig hjørne av stuen. Hvis barnet foretrekker mer privatliv og kan håndtere mindre tilsyn, sette opp studien plass i soverommet hans.

• Legg til en arbeidsflate lekser stedet. Bruk en eksisterende overflate, for eksempel kjøkkenbordet, teller eller et skrivebord, hvis det kan nok arbeidsplass. Studere ofte krever en lærebok, bærbare og mindre materialer, så du trenger plass for alle. Installere et skrivebord hvis du ikke allerede har en egnet arbeidsflate. Scholastic anbefaler et arbeid overflaten sett på om midjen høyde for komfort og brukervennlighet.

• Sett opp en datamaskin med internettilgang i eller nær området hvis barnet trenger det for lekser eller forskning. Mens elektronikk er generelt betraktet som en distraksjon, noen lærere sette oppdrag på nettet eller tilordne prosjekter som krever Internett-søk. Overvåke barnets studieøkter kan du sikre at datamaskinen blir et verktøy for læring og ikke en distraksjon.

• Kontroller lysnivået i studien plass. Et nærliggende vindu kan gi mye lys i løpet av dagen, men det vil ikke hjelpe hvis barnet studier på kvelden. Hvis overhead lyset ikke lyser fullt overflaten, legge en pulten lampen som lyser opp arbeidet overflaten.

• Lager studie rom med alle forsyningene barnet trenger regelmessig, inkludert blyanter, viskelær, papir, saks og lim. Eldre studenter må merkepenner, gule lapper, linjaler og kalkulatorer. Hold materialet organisert i pulten underbukse eller containere på skrivebordet. Dette gjør elementene enkelt å finne slik at barnet ikke kaste bort studietid.

• Legge til organiseringsverktøy lekser området. En elektronisk oppslagstavle kan barnet legge inn notater eller viktige materialer. En kalender hjelper deg og barnet planlegger studietid basert på kommende tester og prosjektet forfallsdatoer. Filen skuffer gir et sted å holde gjennomgang ark, gamle tester og andre materialer som brukes som referanser for fremtidige tildelinger.

• Sett bakken regler for studietid å hjelpe barn fokus. Eksempler inkluderer ikke TV, telefoner eller Web overflate i sonen studie. Musikk i bakgrunnen er en alternativ hvis det ikke distrahere barnet mens han studerte.