Instruksjoner for LEGO Hewkii

September 1

LEGO-Hewkii er en actionfigur fra Toa serie Bionicles. Denne gruppen av Bionicles er en biomekaniske rase av roboter som har krefter i elementene. Hewkii har en ljå som sverd i sin høyre hånd og et skjold i sin venstre hånd. LEGO-Hewkii leveres med en pre-monterte torso og overkroppen og seks separat pakket tilbehør som må være montert og deretter knyttet til ballen leddene på de øvre og nedre bolen.

Instruksjoner

• Skyv én svart sylindriske kontakt merket "1" i midten sporet av den gule T-formet overkroppen og en svart sylindriske kobling i bunnen midten sporet på overkroppen brikken. Skyv en grå sylindriske kontakten merket "2" i de øverste hjørnene på hver side av bolen.

• Koble avlang, gul torso til øvre kroppen brikke ved å skyve det over svart koblingene slik at de to gule ball leddene er på bunnen. Ta grå kroppen rustning brikke på pinnene på fremre delen av øvre kroppen og overkropp stykke å sikre alle tre stykker sammen.

• Gjør deg kjent med separat pakket benet stykker. Disse brikkene inkluderer en sort fot, en lang svart skaftet, en svart etappe skjold, en svart brikke, en stor gul felles og en liten gul felles.

• Sett inn små gule felles i toppen av foten stykket. Inn i sporet på toppen av små gule ballen felles av den svarte skaftet. Skyv den store gule felles inn øverst på skaftet med peg hullene stå foran beinet. Fest etappe skjoldet til forsiden av den store gule felles ved å sette inn pinnene hullene pinne. Fest brikkene ved å sette den svarte kontakten gjennom midten hullet i svart skjoldet og store gule felles. Gjenta denne prosessen for å montere det andre benet. Koble bena til torso ved å skyve toppen av gul på ballen felles på overkroppen.

• Gjør deg kjent med armen stykker, som er pakket separat og inkluderer en svart underarmen brikke med to ballen ledd på enten slutten, svart og grå skjold stykke, en stor gul felles, en liten gul felles, en grå kontakten og grå våpen. Våpen i høyre hånd er en grå ljå som sverd. Våpenet for venstre hånd er en grå skjold.

• Samle armene ved å sette inn store gule felles i svart skjoldet slik at det går hele veien gjennom til tilbake åpne slutten av skjoldet. Skyv den grå kontakten gjennom hullet i svart skjold og stor gul felles å sikre de to delene sammen. En bidétbatteri av svart arm stykke inn i sporet på den store gule felles. Koble små gule felles til den andre siden av svart arm stykket ved å plassere sporet over de åpne bidétbatteri. Koble armene ved å skyve ballen leddene på øvre kroppen brikke i spor i lange gule arm felles og svart skjold.

• Fest sverd våpenet til høyre ved å sette det inn i korsformede sporet på innsiden av små gule. Fest skjoldet til venstre ved å sette det inn i hullet på forsiden av små gule.

• Samle hodet og hjelmen av Hewkii. Stykkene for hodet og hjelm vil bli pakket separat og inkluderer svart ansikt plate, en grønn og hvit hjelm, en svart kobling og en svart kuleleddet med et hull i midten. Snu hjelmen opp ned og sette inn den svarte kontakten i hullet i innsiden av hjelmen. Skyv den svarte ball felles på den andre enden av svart kontakten. Slå hjelm høyre side opp og fest ansikt platen på fronten av hjelmen. Fest hodet ved å skyve bidétbatteri hodet i midten hullet av den gule bolen.