Hvordan kle en pjokk for vinteren

March 11

Hvordan kle en pjokk for vinteren

Det er ingenting mer moro på kalde, snørike vinterdag enn gå utenfor å bygge en snømann og har en snøballkrig. Innføre pjokk til dette vinterlandskapet er en fantastisk måte å tilbringe dagen, men skal kle ham for de harde værforholdene kan være skremmende og litt skremmende. Av kle barnet i flere lag med klær som gir varme oppbevaring og fuktighet nedbøyning, kan du holde ham glad og sunn mens du spiller i snørike vinterværet.

Instruksjoner

• Kle barnet i det første laget av klær. Dette bør bestå av lang-johns eller lignende som er laget av en polyester eller mikrofiber blanding som ikke inneholder bomull. Bomull tendens til å absorbere fuktighet og klamre seg til huden, som vil føre til barnet ditt å bli kaldt uansett hvor mange lag han har på seg. På den annen side, vil blander holde fuktighet fra huden.

• Kle barnet i andre lag av klær. Dette er laget som gir isolasjon for barnet ditt, og vil hjelpe felle i varmen. En genser eller lett plagget skulle begge gode valg.

• Kle barnet i det tredje laget av klær, som vil være det øverste laget. Igjen, er fuktighet nedbøyning nøkkelen. Tykk vinter jakker og snowpants eller snowsuits fungerer fint for dette laget. Vil du se etter materiale som er tett vevet og vanntett til holde ute vind og vann.

• Dekker barnets ekstremiteter. Dekke hendene hansker eller votter med et bredt håndledd som betydelig overlapper mansjettene på armene jakke eller kjeledress. Selv om hansker tillater mer bevegelse, er votter bedre for varmelagring. Velg vinterstøvler i stedet for joggesko eller tennissko, som vil absorbere fuktighet og gjøre ditt barns føtter kaldt, selv med riktig sokker. Også velge støvler med god trekkraft å unngå faller på glatte vinter overflater. Sokker bør ikke være fukt-absorberende bomull.

• Legg en lue til barnets vinter antrekk. Selv om det er en myte som varme rømmer fra hodet, vil en lue beskytte hodet mot elementene, særlig fra vinden skade.

• Avslutte barnets vinter slitasje antrekk ved å bruke solkrem noen avdekket huden. Huden er spesielt utsatt for solskader om vinteren når reflekterer solen utenfor snøen.