Wii System behov for "Harry Potter"

March 5

Wii, utgitt av Nintendo i 2006, har alltid hatt bildet som et familievennlig system. Dette har det sett sin del av filmen tie-ins og spill som familien kan spille sammen. På tidspunktet for utgivelsen, har det vært seks "Harry Potter" spill til Wii: fire basert på de fire siste filmene og to basert på serien som helhet. Hvert spill krever bestemte kontrollere for å kunne spille.

«Harry Potter og Dødstalismanene Del 1"

Utgitt i 2010, "Harry Potter og Deathly Hallows del 1" følger hendelsene i filmen med samme navn. En single-player spill, spillere kontrollere Harry Potter som han søker å beseire Lord Voldemort gang for alle. For å spille dette spillet, trenger du en Wii Remote og Nunchuk; ingen andre Kontroller alternativer støttes.

«Harry Potter og Dødstalismanene Del 2"

Lansert i 2011, "Harry Potter og Deathly Hallows del 2" er en videreføring av hendelsene fra det første spillet, er basert på filmen med samme navn også. Spillet er svært lik det forrige spillet; både en Wii Remote og Nunchuk en kreves for spill med ingen andre Kontroller alternativer blir støttet. I motsetning til de fleste "Harry Potter" spill for Wii, er både "Dødstalismanene" spill vurdert "T" for "Teen" ved Entertainment Software Rating Board, i stedet for den vanlige "E" for "Alle".

«Lego Harry Potter: år 1-4"

«Lego Harry Potters: år 1-4" fortellingen de første fire årene Harry Potter erfaring i Galtvort Lego blokker og tall. Disse spillene er hovedsakelig basert på filmene i stedet for bøker. I motsetning til andre "Harry Potter" spill, «Lego Harry Potter: år 1-4" støtter to spillere. For en spiller trenger du en Wii Remote og Nunchuk; for to spillere, må du ha en andre Wii Remote og Nunchuk.

«Lego Harry Potter: år 5-7"

«Lego Harry Potter: år 5-7" gjenforteller Harry's siste tre år på Galtvort, og er ligner i naturen til det forrige spillet. Karakterer og lokaliteter er fortsatt samlet av Legos, og spillet presenterer en verden av "Harry Potter" er en ubesværet affære. Som «Lego Harry Potter: år 1-4, "" år 5-7" støtter to spillere samtidig spille. For én spiller trenger du en enkelt Wii Remote og Nunchuk, mens to Wii Remote og Nunchuks kreves for å få tilgang til to-spillermodus.

"Harry Potter og rekkefølgen på Phoenix"

Basert på den femte filmen med samme navn, er "Harry Potter og the ordre of the Phoenix» for Nintendo Wii veldig likt tidligere spill i systemet. En Wii Remote og Nunchuk er bare støttet kontrolleren valg spillet. I motsetning til "Død Allehelgensaften," som er mest handling-basert, tillater «Ordre of the Phoenix» spillere å utforske Galtvort i tillegg til handling basert scener fra filmen.

"Harry Potter og Half-Blood Prince"

Utgitt i 2009, er "Harry Potter and the Half-Blood Prince" for Nintendo Wii basert på sjette filmen. Vurdert "E", spillet er veldig lik "Føniksordenen." Systemkravene for å spille "Half-Blood Prince" er en Wii Remote og Nunchuk en. Ingen andre kontroller, for eksempel den klassiske kontrolleren, arbeide med dette spillet.