Hvordan skrive en komedie manus

February 1

Komedie filmer er en av de eldste film sjangere, som har røtter tilbake til begynnelsen av filmer. Tidlig komedie filmer kjennetegnet slapstick humor av Charlie Chaplin, Buster Keaton, brødrene Marx og de tre Stooges. Disse filmene og stjernene som spilte i dem er ikoniske. Komediefilmer er så populære fordi de har muligheten til å foreta oss Le, selv under verst av ganger, og sannsynligheten for at de vil aldri gå bort er slank.

Instruksjoner

• Tenk av komedie du ønsker å skrive. En komedie manus kan skrives rundt bare om noen kjernen historien ide og kombinerer godt med andre sjangere. Fokus for manus er på humor, kan en komedie skript inkludere romantikk, action og med skrekk.

• Vurdere bestemte aktører som du skriver komedie manus. Stand-up komikere stjerne ofte i komedie filmer. Tim Allen, Martin Lawrence og Roseanne er kun komikere som har blitt vellykket i filmer. Skriftlig med bestemte komikere i tankene kan hjelpe deg fokusere manus.

• Skrive morsomt uten prøver å være morsom. Mye av humoren i en komedie manus kommer fra situasjonen skuespillerne er og hvordan de håndterer situasjonen. Fyller skriptet med vitser kan gjøre en god stand-up komedie rutine, men det gjør ikke nødvendigvis et godt manus. Tenk i form av morsomme one-liners i dialog og visuelle vitser. Vitser du skriver bør være en forlengelse av scenen.

• Skriv klassisk tegn din komedie manus. Tenk om sub-sjanger som du skriver. Klassisk underdog komedier dreier en hovedperson som er generelt en underdog med bare hans likable, hvis quirky, personlighet å dra ham. Adam Sandler film er gode eksempler på denne typen komedie. Hans karakterer er vanligvis umodne i begynnelsen av filmen og ikke tatt alvorlig av noen av de støttende rollefigurene, men ved slutten av filmen han demonstrerer sin evne til å opptre ansvarlig uten å miste noe av kjernen egenskaper som gjør hans karakter unike.

• Legg romantikk komedie manus. Romantiske komedier ofte inkluderer en kjærlighet trekant og senter rundt to hovedpersonene og reise for å finne hverandre. "Serendipity" med John Cusack er et godt eksempel på denne typen historie linje. Humor i filmen vokser fra de små uhellene som oppstår når de to hovedpersonene oppdage deres kjærlighet til hverandre.

• Skrive over toppen. Komedie etterligner er basert tungt på overdrivelse og visuelle gags å levere ler. Tegnene i en komedie falsk er sekundært til handlingen. Hvis et tegn vokser i en av disse filmene, er det vanligvis ved uhell eller omstendigheter. De "Fly" og "Scary Movie" franchise er gode eksempler på denne typen komedie manus.