Elementer av et perfekt bryllup

October 1

Elementer av et perfekt bryllup

Det perfekte bryllupet krever mye planlegging. Mange par velger engasjementer i et år eller mer så det er tid til å planlegge sin perfekte bryllup feiring. Selv de som liker kortere engasjementer ønsker deres bryllup være en spesiell og minneverdig feiring av deres engasjement. Med fokus på visse elementer av bryllupet ditt i planleggingsprosessen kan du opprette hendelsen perfekt for deg og dine gjester.

Gjestelisten

Wedding gjestelisten kan være det viktigste aspektet ved planlegging bryllup. Oppretting av listen bør gjøres tidlig i planprosessen fordi det setter tonen for så mange andre aspekter av feiringen. Størrelsen på gjestelisten vil spille en rolle i begge plasseringen av seremonien og resepsjonen. Det kan begrense eller utvide dine menyvalg, bestemme din kleskode, spille en rolle i valgene underholdning og sette tonen på bryllupet. For eksempel de med en liten gjesteliste er sannsynlig å velge et avslappet, intime bryllup med mye personlig preg, men en stor gjesteliste kan angi en formell tone med mer tradisjonelle innslag.

Berømt atmosfære

Når du vet som vil dele dine spesielle dagen med deg, er det tid til å gjøre resten av den store beslutninger. Du må velge seremonien og resepsjonen plasseringene, lage en meny, og skaper en innbydende atmosfære for gjestene. Husk at bryllupet er en feiring. Om du velger en formell og sofistikert atmosfære eller en som er koselig og varm, vil alle føle deg komfortabel. Tilby passende alternativer basert på tiden du planlegger bryllupet og være sikker på ettermiddagen eller kvelden flyter godt. Selv den minste feil kan føre gjestene følelsen ukomfortabel, noe du ikke bør ha å bekymre på bryllupsdagen. Fokus på detaljer under planleggingen scenen og du vil ha en perfekt dag.

Personalisering

Bryte med tradisjonelle bryllupet konvensjonen er en trend, som er flott for kreative bruder som ønsker en unik hendelse. Tilpasse selv de minste bryllup detaljer sikrer dagen vil bli husket av Gjester som en refleksjon av deg og ditt forhold. Når du planlegger din bryllupsfest, gjøre valgene musikk, papir varer og seremonien personlig. Velg et band eller en DJ som er villig til å la du og din forlovede diktere musikalske valg eller lage dine egne CDer med musikken du liker. Alle papirprodukter, begynner med lagre dato kortene gjennom Takk kortene bør være en refleksjon av din personlige stil. Til slutt, når du arbeider med seremoni Liturgen, planlegge en religiøse og samfunnsmessige presentasjon som deler ditt forhold med dine gjester.

Markeringen

Til minne om arrangementet betyr mer enn bare å få noen bilder mens alle kledd i klærne bryllup. Tilbring tid å velge en fotograf og videofotograf som du føler vil fange følelsen av bryllup, i tillegg til bildene. Du investere mye energi, følelser og penger i planlegging the perfect wedding, og det er over på noen få timer. Fange det spesielle øyeblikk av dagen er en viktig del av minnes en spesiell dag. Til slutt, tar tid å nyte bryllupsdagen mens det skjer. For en perfekt dag, gjøre en innsats for å stoppe flere ganger under hele arrangementet, se rundt deg på dine kjære og sole seg i øyeblikket.