Hvordan overfører oksidasjon påvirke varme i kobber?

December 25

Hvordan overfører oksidasjon påvirke varme i kobber?

Hva er oksidasjon?

Oksidasjon er prosessen som forskjellige metaller gjennomgå naturlige kjemiske reaksjoner når oksygen og vann, det være seg flytende eller vanndamp. Mange bruker begrepet om hverandre med rust, men dette er ikke alltid riktig. For eksempel, mens kobber oksiderer, ruster det ikke. I stedet danner den en ytre lag av et sammensatt kjent som kobber karbonat. Dette kalles ofte en patina. Hvor rust ødelegger sakte jern og stål, tetter patina av indre av kobber mot elementene, bevare den.

Hva er varme overføring?

Varmeoverføring danner grunnlaget for lover Termodynamikkens. I sin mest grunnleggende natur sier den at varmeenergi mellom to objekter nær eller i kontakt med hverandre fritt vil overføre til temperaturen har nådd likevekt. Med andre ord, vil et varme kobber objekt overføres varme til en objektet til to har nådd samme temperatur. Dette kan ikke endres. Imidlertid quirks av varmere objektet molekylstrukturen kan endre hastigheten som de overførte.

Hvordan overfører oksidasjon påvirke varme i kobber?

Dette er helt avhengig av modus som overføres varmen. Varmen kan bli utstrålte utad i de omkringliggende luften å varme et annet objekt, ligner på en konveksjon ovn. Eller oksidert kobber kan trykkes direkte mot et annet medium, og varmen kan overføres ved fysisk kontakt. Dette er kjent som varmeledning. I tilfelle av varmeledning har kobber oksidasjon nesten ingen effekt på stoffet evne til å overføre varme. Dette er fordi laget av patina er så tynn at varmen fra ren kobber under stråler utover, dekker tap av varme overføring patina kan ha hatt. Når det gjelder varme konveksjon er resultatene svært forskjellige. Oksidert laget bremser frekvensen av varmeoverføring fra kobber til luft til objektet skal være oppvarmet til 1/20 av normen. Dette er fordi oksidert kobber er Krystalinsk molekylær struktur i stedet for et mineral en. Krystallinske strukturer er vanligvis mindre i stand til å overføre varme.