Marionetter for Nursey rim & historier

October 9

Marionetter for Nursey rim & historier

Barn elsker barneregler og historier, særlig når de er handlet ut med dukkene. Bruk dukkene for å kapitalisere på denne interessen, som visuelle props å formidle humør og følelser, viser bevegelse og omsette ideer til vilkårene barn kan forstå. Mange barn elsker å se programmer og tar svinger handle ut scener. Bruke dukkene for å holde barnets oppmerksomhet og hjelpe holde tegn levende i hennes fantasi lang når historien er fullført.

Typer dukkene

En marionett kan være et ansikt på en finger eller en intrikat laget marionette. Mens utstoppede dyr og leker kan også brukes som dukkene, kan du gjøre fingeren dukkene av sydde klær, hår og andre funksjoner på fingrene på en hanske, deretter bruke hansken eller kuttet av fingrene til å gjøre personlige dukkene. Bruke sokker, votter eller papirposer som hånd dukkene. Gjøre en reversibel Sokkedukke med bestemor på den ene siden og ulven på den andre for å fortelle historien om Rødhette. Stick dukkene gjøres ved liming stoff eller papir tegn, hus og andre natur til tre pinner. Hengslene leddene papir dukkene med messing festene å gjøre sine armer og Ben flytte.

Alder-passende dukkene

Hånd og fingeren dukkene laget av myke materialer eller utstoppede dyr er best brukt med små barn. De som kan bli omfavnet og rørte er perfekt for sengetid. Stick dukkene og marionettes fungerer bra for ungdommer som kan håndtere dem forsiktig og holde fokus på en historie.

Læring dukkene

Bruk enkle rekvisitter med dukkene for å forsterke et konsept. Du kan for eksempel lære tall og telle med fingeren dukkene og barnerim som har flere tegn som tre blinde mus, tre små grisene, tre små kattunger og denne lille grisen. I tillegg kan du lære småbarn på tide med en klokke, stick dukkene og rim Hickory Dickory Dock, forklare dagene i uken med en kalender og fingeren dukkene rim mandagens barn eller oppmuntre bad tid med en terrycloth hånddukke og rim gni en Dub Dub, tre menn i badekaret.

Marionett stadier

Du kan opprette en marionett scene, flytte dukkene langs kanten eller overflaten av en bok, stolen tilbake eller teller. Du kan opprette et teater ved draping håndklær over en våren gardin stang hang i en døråpning.