Hvordan installere Crossover spillene for Mac

November 21

Hvordan installere Crossover spillene for Mac

Crossover spillene kan du spille mange PC og Windows på Intel-baserte Mac uten å installere Windows. Crossover spillene er basert på vin emulator og støtter mange Windows-spill.

Instruksjoner

Hvordan installere Crossover spillene for Mac

Hvordan installere Crossover spillene for Mac

Gå til webområdet CodeWeavers og fylle ut skjemaet en rask å laste ned en evalueringsversjon av programmet Crossover spillene til Mac. Du trenger en gyldig e-postadresse å fullføre nedlastingen. Du vil motta en epost med en link til nedlastingen Crossover spillene. Klikk på linken og Last ned Crossover spillene diskfilen på skrivebordet

• Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du det Disk Image arkiv å montere bildet på skrivebordet. Når montert, dra Crossover spillene programmet til programmer-mappen til venstre for ikonet Crossover spillene. Slipp museknappen, og programmet vil bli kopiert til programmene. Når programmet er ferdig kopiert til mappen, klikk fil på menylinjen Mac og dra til kaste ut Crossover spillene å utløse diskbildet. Klikk et åpent Finder-vindu, velger programmer og rull ned vinduet til programmet Crossover spillene. Dobbeltklikk for å starte Crossover spillene.

• Klikk et åpent Finder-vindu og velg programmer, bla ned programmet Crossover spillene og dobbeltklikk for å starte den. En prøveversjon begrenset dialogboks åpnes. Klikk Prøv nå å bruke Crossover spillene i demo-modus eller Registrer deg nå for å oppgi serienummeret Crossover spillene.

Hvordan installere Crossover spillene for Mac

Du vil bli presentert med en velkomstskjerm. For å installere et PC spill, sette inn CDen for spillet eller klikk Crossover spillene installeringsprogrammet og følge den på skjermen instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Crossover spillene krever en nyere Mac med Intel-prosessor. Eldre Power PC prosessorer støttes ikke.