Hvordan linje 6 forsterker lyden som Slipknot

May 22

Hvordan linje 6 forsterker lyden som Slipknot

Bandet Slipknot er en kraft å regne med i verden av metall. Til tross for nu-metal røtter, Slipknot begynte å utforske nye veier etter å ta på legendariske produsent Rick Rubin for "Vol. 3: (Subliminal vers)." Mick Thompson og Jim Root - bandets maskert gitar duo - spilte soloer for første gang, og musikken begynte å helle mot metal. «Guitar Hero III: Legends of Rock "Utvalgte"Før jeg glemmer"; flere mennesker enn noen gang prøvd å etterligne bandet er lyd. Linje 6 har gjort dette lettere på sine edderkopp Jam og Spider IV modeller, og de eldre modellene krever ikke mye fiksing og triksing.

Instruksjoner

Linje 6 Spider Jam

• Koble gitaren til "Input" kontakten med gitar kabelen, og bytte din forsterker. På de fleste gitar blir den tilsvarende kontakten på undersiden av hoveddelen. I stedet for tweaking lyden manuelt, kan du laste en linje 6's forhåndsinnstilte effekter blander.

• Trykk "Tone/Settings"-knappen, som du finner til venstre for LCD-skjermen på toppet av enheten. Dette bringer opp en meny med forhåndsinnstilte lyder og effekter. Navigere dem med kontrollene til høyre på skjermen. Trykk "Opp" på fire-veis retningsbestemt knappen. Velger øverst venstre område av skjermen.

• Slå på "Velg" bryteren til øvre venstre hjørne av skjermen viser "Artist Bank." Trykk "Ned" på fire-veis retningsbestemt knapp å få opp en liste over forhåndsinnstilte artist lyder (den "Ned" knappen fungerer som en Åpne-knappen i denne menyen). Hvert element på denne menyen representerer en mappe, de fleste som inneholder noen variant lyder for hver artist. Finn "Slipknot" og trykk "Ned" igjen. "Velg" knotten nå ruller gjennom tilgjengelige Slipknot forhåndsinnstillinger.

Linje 6 Spider IV

• Plugg inn og slå din forsterker på. Prosessen for Spider IV er ligner Spider Jam, bortsett fra aktuelle kontrollene er til høyre for enhetens frontpanel.

• Finn små displayet over strømbryteren. Under dette, vil du se "Forhåndsinnstillinger" knotten og til venstre, en fire-veis retningsbestemt knapp. Trykk "Riktige" retningsbestemt knappen til skjermen leser "Artist" i øvre venstre hjørne.

• Trykk "Ned" retningsbestemt knappen til øverst til høyre i skjermen lyder "Slipknot." Nå bare slå "Forhåndsinnstillinger"-knappen for å bla gjennom tilgjengelige variasjoner på Slipknots lyd.

Spider III og eldre modeller

• Koble gitaren og brann opp forsterkeren. Du må slå lyden i manuelt ved hjelp av knotter på frontpanelet med Spider III og andre eldre linje 6 modeller. For minimal innsats får "Metal" og "Insane" innstillingene du i høyre nabolaget.

• Slå "Kjøre" til "9," "Diskant" til "8" "Midten" til "3" og "Bass" til "8" (prikker rundt urskiven representerer disse nivåene). Du gjør lave enden notater lyden ut godt og beholde sin definisjon fordi dette er et fast innslag i Slipknots lyd.

• Holde "Reverb" sett til "0", men ikke vær redd for å eksperimentere: holde det "Reverb" av bare til hjelp i definisjonen på notatene. Du ønsker ikke å gjøre komplisert, rask og punchy gitarspill som definerer Slipknots metall forsvinne i en tåke av gjenklang.