Hvordan du Start Dating etter 40

April 26

Alle aldre kan være utfordrende, men finne kjærligheten etter 40 kan virke umulig. Millioner av mennesker er ute etter for å finne sin kamp. Hvis du får tilbake i dating spillet etter en skilsmisse, leter etter kjærlighet etter tap eller fortsatt søker etter kjærligheten til livet Følg disse tipsene og du kanskje finne din sjelefrende.

Instruksjoner

• Online dating-tjenester er et flott sted å begynne å lete etter kjærlighet, spesielt hvis du er litt sjenert eller har problemer med å møte folk på bar / restaurant. Nettsteder som Jdate.com, Match.com, Eharmony.com og Chemistry.com kamp folk med interesser, sted, alder og mer. Hjelpe deg finne flere mulige treff ved å inkludere et bilde i profilen. For mer online dating nettverk se ressursen nedenfor.

• Dating tar arbeid og mot så får ut av komfortsonen. Tenk på din typisk dag: arbeid, gym, kirke, nabolag kaffebar, ta ut til middag. Hvis du følger en rutine se du sannsynligvis de samme hele tiden. Endre vaner vil hjelpe deg å møte nye mennesker. Prøve skifter treningssentre eller trene på treningsstudioet etter jobben i stedet for, gå til en ny kaffebar og nippe til en drink på tabellen og ta den i bilen, sjekk ut en out-of-the-way restaurant og spise der i stedet for å ta ut.

• Gå på singler ferie og møte så mange andre singler som mulig. Folk går på disse ferier å møte en partner så ikke vær sjenert. Du kan gå på single cruise, bo på en singler resort, eller reise med en stor gruppe av andre singler. Hvis du ikke ønsker å reise helt alene, overbevise en enkelt venn å gå også. Hvis du tar en venn, husk at du er på singler ferie... du vil møte din lange tapt kjærlighet, så ikke tilbringe all din tid med din venn. Sjekk ut ressurser-delen nedenfor for singler ferie ideer.

• Et godt sted å lete etter kjærlighet er i fortiden. Tenk om en lang mistet flamme, en high school forelskelsen eller en college kjæreste som flyttet og du mistet kontakten. Delta på videregående skole eller høyskole gjenforeninger og homecomings og du kan koble (så lenge de er enkelt også!) med en lang tapt kjærlighet. Du kan selv møte noen på en gjenforening at du ikke visste i skolen, men nå år senere, du er en perfekt match!

• Markedsføre deg selv til alle du kjenner. La venner, familie, kolleger og naboer vet du leter etter kjærlighet. Spør dem hvis de kjenner noen de kan sette deg opp med eller introdusere deg til. Hvis du ikke opp for møte en fremmed kan du alltid gå på en dobbel dato med gjensidig venn.

• Viktigste om dating etter 40 er å holde et åpent sinn. Prøv ikke å være kynisk når det gjelder å finne kjærligheten. Være så positivt om opplevelsen du kan, uansett hvor mye du misliker å være enkelt eller dating. Husk, du må være fornøyd med deg selv først, før du kan være fornøyd med noen andre!

• Ikke tvinge en relasjon. Hvis gnisten ikke det etter 2 eller 3, gå videre. Det nytter ikke å kaste bort tiden din eller den andre personen hvis det er ingen attraksjon. Jo før innser du det ikke er til å arbeide, jo raskere kommer du til å finne en annen dato som kan bare være den perfekte match.