Hvordan lage en Flyer for musikk DJ

December 10

Gjør en flyer for musikk vil DJ bidra til å fremme en forestilling av DJ og hjelpe DJ vokse hans fan base og fremme sin musikalske karriere. Mens den personlige og stilistiske smaken flyer designere og DJs avvike, er det grunnleggende elementer som skal inkluderes når du gjør en flyer for en DJ ytelse. Brosjyren skal formidle alle relevante opplysninger om DJ-som DJ'S full ytelsesnavn, stilarter av musikk spilte og kontaktinformasjon, inkludert nettsider og e-postadresse, og må være noe som vil fange oppmerksomheten til musikkelskere og potensielle fans.

Instruksjoner

Hvordan lage en Flyer for musikk DJ

• Snakk med DJ å etablere hva han ønsker på flyer og hva han håper å oppnå ved å ha en flyer designet. Pass på å samle alle DJS kontaktinformasjon, alle detaljer om ytelse og noen ideer eller andre flygeblad DJ finner tiltalende. Denne informasjonen vil gi deg et sterkt fundament skal begynne.

• Skissere et eksempel Flygeblad. Ta informasjonen fra DJ, og bruke dine design ferdigheter og kreative ideer, trekke fem blyant skisse utkast som du kan sende til DJ å få hans tilbakemeldinger og retning.

• Bekrefte godkjenning av design flyer ved DJ tegnet en godkjenningsskjemaet. Dette beskytter både du og DJ. Et skjema er tilgjengelig for nedlasting i ressursene nedenfor.

• Design av siste brosjyren på en datamaskin som bruker et grafikkprogram som Photoshop eller Quark. Håndtegnet flyers er akseptabel for noen prosjekter, men få DJS godkjenning først. Kontroller at all informasjon DJ forespurt for flyer.

• Skrive ut, kuttet og levere fullført flyers til DJ. For optimal utskrift, bruker en profesjonell trykkeriet og høyglanset papir, og la skrivere å kutte flyers ned hvis flere flyer ble trykket på et ark.

Tips og advarsler

  • Flygeblad kan gå gjennom flere revisjoner, så pass på å gi nok tid til å bearbeide flyer design.