Trivia-spill for en damer lunsj

May 26

Hvis du har besluttet å vert en damer lunsj eller selv om du har bare blitt lagt for underholdning for en morsom, spennende spill trivia vil holde arrangementet livlig og holde damene snakker. Kort kan lett bli hjemmelaget som forbedrer et personlig preg på arrangementet enda mer. Ulike fagstoffet alternativer er tilgjengelige for temaer, kategorier og spørsmål. Å ha premier på hånden for vinneren/vinnerne vil også gjøre partiet minneverdig.

Fashionista

Den gjennomsnittlige kvinnen er kjent med navn som Calvin Klein, Vera Wang og Ralph Lauren. Men faktum at disse designere kuttet sine klær for å smigre kvinners tall og at de koster mye penger mest moderne dag kvinne vet lite om sin begynnelse, stasjonen bak sin lidenskap og hvordan de klarer å opprettholde sin kreativitet på daglig basis. Opprette spørsmål utforske disse og andre populære, luksus nivået designere biografier og livsstil. Anderson Cooper er Gloria Vanderbilts sønn, for eksempel men giftet hun seg med sin far? Hvor mange ganger har hun vært gift? Forskjellige tiår tendens til å slå ut ulike stiler av klær også. Spørsmål matchende klær stykker til epoker vil fungere bra for middels nivå spørsmål. Vurdere å laste ned bilder, klippe dem ut av blader eller tegne dem direkte på kort hvis du ønsker å tilby en rekke visuelle spørsmål. Også vurdere inkludert spørsmål som gjenspeiler oppførsel av klær. I viktoriansk tid, for eksempel var kvinner forbudt å vise visse kroppsdeler til noen partner ikke ektemannen. Fra de lange kjolene til sine restriktive undertøy er denne epoken i seg selv moden for leting.

Historiske kvinnelige figurer

Så mye som kvinner er støtte og bidra til samfunnet, har få dagens tid til å være kunnskapsrik om mange kvinner i vår historie som har hatt en betydelig innvirkning på den vanlige mannen og kvinnen. Spørsmål kan dateres tilbake til tiden av korstogene og utvalg fra politikere til Nobels fredspris til kjente ansikter som Martha Stewart. Oppvokst i en generasjon der kvinner vanligvis vært hjemme i løpet av arbeidsdagen å ta vare på barn og opprettholde hjemmet, Ms Stewart vokste opp gjort noen penger og skapte sin milliard-dollar husmor stil imperium. Utforsk ideene til gjeldende dag samfunnsmessige trender håndverket og dyrke kvinnelige figurer. Vurdere roller kvinner brukes til å spille, samt hvordan de aktuelle bidra og opprette kategorier som "Ansvar på Home" "Arbeidsplassen" og balansering "familie liv vs personlige nødvendigheter. Kategorier som "Din mors mor" og «1950 forbilder» er også gode eksempler av muligheter som kan være dekket under dette temaet.

Kosmetikkindustrien

Hvis du har besluttet å gå med en kosmetisk tema for lunsj trivia spillet du vil trenge å bruke litt tid før den store begivenheten hvor du forskning historie praksis. Når kvinner først slitasje kosmetikk? Hvem var den første personen til å oppfinne ansikts produktene? Var det en mannlig eller kvinnelig forsker? Eller kanskje det var en ung kvinne søker etter en mannlig beiler. Kaste dagens kosmetiske prosedyrer inn i blandingen for en moderne vri også. Du kan også lage utfordring med ekstra vanskelig spørsmål spørsmål bør være lett, middels og harde nivåer. Et eksempel på spørsmålet innhold er matchende bestemte produkter til deres selskap linje, vite navnene på kosmetiske selskaper som Mary Kay og Beauti kontroll og deres opprinnelse i tillegg til landet som de fleste kosmetiske produkter er opprettet. Utforske andre beslektede emnet, som hvordan måten kvinner forventes å kle informere om de bærer make-up? Du kan opprette enkel hjemmelaget kort spillet ved å kutte opp notatkort, bruke pastell farget papir eller selv stikker med kartotekkort.