Hvordan konvertere KW til HP

June 2

Tilbake i 1800, før ingeniører kunne snakke om standard hestekrefter, måtte de bestemme kraften i en standard hest. Etter observerer dem en stund fant at en hest og skivene kunne løfte 33.000 pounds en fot i ett minutt. Dette er definisjonen for hestekrefter fortsatt brukes i dag. Kilowatt enheten kom senere med utviklingen av det metriske systemet og bruken av kilo, meter og sekunder. Kilowatt og hestekrefter både mål grunnleggende fysisk makt, så å konvertere ene til den andre, du bare multiplisere med en konstant.

Instruksjoner

• Bestemme hvor mange kilowatt du må konvertere. Hvis du starter med watt, først dele med 1000. For eksempel er 1750 watt 1,75 kilowatt.

• Multiplisere tall fra trinn 1 av 0.7457 på kalkulatoren konvertere kilowatt til hestekrefter. Ta eksempelet ovenfor, 1,75 kilowatt x 0.7457 = 1.3 hestekrefter. En kilowatt er en mindre mengde strøm enn en hestekrefter, så det tilsvarende hestekrefter nummeret blir mindre enn kilowatt figuren. Det er bare en enhet konvertering, så hvor mye reell makt er den samme uansett.

• Bruke hestekrefter nummeret du beregnet i trinn 2 for en utvikling situasjon. De fleste land bruker den metriske kilowatt enheter av makt, men du vil fortsatt finne hestekrefter brukes i USA og noen andre steder for elektriske motorer og mekaniske motorer. Ingeniører bruker fortsatt sporadisk terminologi hestekrefter verdiene er praktisk å bruke og gjester ingeniør produkter, behagelig med hestekrefter.