Definisjon av bly-Safe tinn

March 15

Tinn er et populært metall for å lage mange typer husholdningsartikler. For å bli vurdert bly-safe av U. S. statlige regelverket, må moderne tinn ikke inneholde noe bly. Bly er en legering, identifisert av sin dype grå farge og en heller kjedelig glans. Tinn kan være pitted eller farget av syrer og andre kjemikalier i noen matvarer, så vaske umiddelbart etter bruk. Vær forsiktig med å bulk eller avlyse den. Også er det viktig å ta i betraktning at lavere karakterene av tinn kan inneholde bly.

Historie

Tinn har vært en vanlig metall for husholdningsartikler siden bronsealderen 5000 år siden. Romerne brukte tinn i stor grad, og deres tinn var en kombinasjon av boks med en liten prosentandel av kobber og en betydelig del av bly. Leder gjør det mørkere til sin karakteristiske dypt sølv skyggen. Ledelsen også gjort tinn mer formbare, slik at hakk og riper kunne lett repareres. På grunn av ledelsen, bør tinn antikviteter ikke brukes for mat eller drikke.

Typer

Tinn er et populært stoff for husholdningsartikler som tallerkener, boller, pokaler, skjeer og lysestaker. Tinn er en tinn-basert legering som kan bli kastet, klippe, dannet, smeltet eller spunnet. Sin polert sølv farge og klassiske former låne den til land og koloniale dekorere.

Moderne tinn

Moderne tinn formel, kalt "Krone tinn," ble utviklet i Storbritannia under 1700-tallet som svar på problemene av blyforgiftning. Tinn moderne mat fartøy og beholdere må blyfrie og inneholder 92 prosent tinn, 6,7 prosent antimon og 1,2 prosent kobber, som kreves av både amerikanske statlige reguleringer og amerikanske tinn Guild.

Identifikasjon

Identifisere antikke tinn er enkelt, gitt sin mørkere glans på grunn av blyinnhold. Mange antikviteter fra sen 18 og 19-tallet inneholder ikke bly, men eldre stykker fra 1600-tallet inneholder bly og er ikke trygt for mat eller drikke. Overraskende få tinn stykker overleve fra tidlig amerikansk og britisk historie, bare fordi tinn er utsatt for hakk og riper. Også under uavhengighetskrigen og franske og indiske krigene, var tinn smeltet ned for å produsere muskett baller. Derfor er antikke tinn knappe.

Rengjøring

Moderne tinn kan vasket for hånd i varmt sudsy vann, skylt og tørket grundig med en myk klut. Oppløse 1 ts salt i 1 kopp hvit eddik. Legg nok mel å gjøre en lime. Lim inn gjelder tinn og la stå i 15 minutter til 1 time. Skyll med rent vann, og polsk tørr. Ikke overclean antikke tinn. Det er ikke ment å ligne sølv.