Hvordan spille kort spillet Canasta

October 20

Spille på kortet kan spillet Canasta bli mye moro når grunnleggende er lært. Komme sammen med gode venner og nyte spill kort er en flott billig måte å tilbringe en kveld.

Instruksjoner

Spill

• Håndtere tretten kort til hver spiller. Resten av kortene er plassert ansiktet ned til uavgjort haug. Det øverste kortet fra en uavgjort haug er slått ansiktet opp og montert ved uavgjort haug starte Forkast haugen.

• Venstre starter med spilleren til forhandleren. Spilleren kan enten tegne to øverste kortene en uavgjort haug. Vekselsvis, hvis alle betingelsene er oppfylt, spilleren kan ta et kort fra bunken Forkast. Betingelser for å forkaste bunken vil bli behandlet i neste avsnitt. En beslutning gjøres deretter til enten meld, Hvis betingelsene for melding er innfridd, eller forkaste ett kort og spille flytter til neste person til venstre. Betingelser for melding sendes også i neste avsnitt.

• Fortsette å spille på denne måten til ett lag har gjort minst én Canasta og spilleren kan gå ut av forkaster eller melding det siste kortet, eller når en uavgjort haug er oppbrukt.

• Meld ved å plassere en tre like eller mer med forsiden opp på bordet. En spiller er ikke nødvendig å meld men kortene scoret ikke med mindre en meld på slutten av spillerens sving. To og jokere er jokere. De kan brukes som ethvert kort i kortstokken for å gjøre en meld. Unntaket til dette er at det kan aldri bli mer jokere enn naturlig kort meld eller canasta.

• Spiller tre er ikke det samme som andre kort. Trær er spesielle kort i Canasta. Rød trær er ikke å bli smidd eller forkastet. De er for poeng bare. En spiller som trekker røde tre viser kort med forsiden på bordet og umiddelbart trekker et nytt kort for å erstatte den i hånden. Hvis det første kortet i Forkast haugen er rød tre spilleren som til slutt tar Forkast bunken blir det ansiktet opp. Han vil ikke trekke for å erstatte den. Bare kan smidd svart trær når det siste stykket en spiller gjør å gå ut og må inneholde tre eller fire svart trær.

• En gruppe kan ikke ha to melds de samme kortene, kort må spilles på eksisterende melds når de er kamper. Kortene kan også legges til Canastas som allerede er gjort. Wild cards kan også legges til meld eller Canasta som Jokerne ikke tallmessig overlegen naturlig kortene i meld eller Canasta.

Melding og gjør Canastas

• Spille den første meld må ha en minimum verdi basert på score et team har oppnådd. Kravene er:Negativ score til 0 poeng - 15 poeng å meld0 poeng til 1495-50 poeng1500 poeng til 2995 poeng-90 poeng3000 poeng til å 5000 poeng-120 poeng

• Poeng ved å lage melding kort, gjør Canastas og gå ut. En meld bestående av sju eller flere kort er en Canasta. Det er viktig å gjøre Canastas fordi et lag ikke kan gå uten to Canastas. En naturlig Canasta kalles også en rød Canasta. En rød Canasta har bare syv eller flere naturlige kort med ingen Jokere. En unaturlig Canasta kalles også en svart Canasta. En svart Canasta har minst ett jokertegn. Når en Canasta, er kortene i Canasta stablet sammen og plassert på toppen av spillerens området på bordet. Sett et rødt kort på toppen av haugen hvis Canasta er en rød Canasta og en svart kort hvis Canasta er svart Canasta.

• Resultat slutten av hånden som følger:

Går ut - 100 poengHver rød tre (opptil 3) - 100 poeng (i en fire person spillet første 7 røde trær)Alle fire røde trær - 800points (i en fire person spill alle 8 rød trær er scoret med 1500 poeng)Hver rød canasta - 500 poengHver svarte canasta - 300 poeng

Betingelser for å forkaste haugen

• Ta Forkast haugen når møtet enkelte. Hvis en spiller kan gjøre en meld eller legge til en eksisterende meld med det høyeste kortet på Forkast bunken, og har minst to naturlige kort i sin egen hånd, så spilleren kan plukke opp Forkast haugen. Spilleren må spille det øverste kortet på Forkast bunken under det samme slå han plukket haugen opp. De andre kortene i Forkast haug kan brukes under dette slå eller plassert i spillerne måtte bruke en fremtidig igjen.

• Plukke opp Forkast å spille det øverste kortet på en eksisterende meld hvis Forkast haugen ikke er "frosset." Forkast haugen anses frosset i et team før de har oppfylt minst poeng for en innledende meld. Filen betraktes også frosset i jokertegn er forkastet. Haugen forblir frosset til haugen kan hentes og spilles.

.

• Score runden ved å legge til tildelte point verdier for hvert kort. Verdiene er som følger:

Joker - 50 poeng2 og ess - 20 poeng8,9,10, J, Q, K - 10 poeng3,4,5,6,7 - 5 poeng

Disse poengene legges til Canasta poeng diskutert tidligere.

• Spill det siste kortet i enten en meld eller forkaste det for å avslutte spille for runden. En spiller kan ikke gå ut med mindre hans team har minst to Canastas. Hvis det siste kortet blir trukket fra en uavgjort haug, og ingen er i stand til å gå, runden er over, og poengene telles.

• Scoring for runden er tatt av å legge opp alle opptjente poeng og trekke point verdier av uavspilte kort i hendene på alle spillere. Når poengene er beregnet, en annen startes, og spillet fortsetter til når ett lag 5.000 poeng.

Tips og advarsler

  • Ikke spille fleste kortene tidlig i en runde. Har bare et par kort i hånd begrenser alternativene for å spille.
  • Hvis det andre laget plukker opp Forkast haugen er det ofte best å kutte tapene og gå ut så raskt som mulig.