Religiøse gaver til venter mødre

September 30

Religiøse gaver til venter mødre

En venter mor trenger mange ting å forberede den kommende fødselen av barnet sitt, fra bleier til Babyklær til en barneseng eller holderen. Alle disse elementene gjør gode, praktisk gaver. Hvis venter mor religiøse, vurdere velsignelse henne med en personlig og åndelig gave som hun vil skatten i årene som kommer.

Bibler

Bibler er verdsatt av mange kristne og andre religioner. Velg en bibel laget spesielt for leses høyt til barna eller toddlers. Eventuelt velge en bibel som kan elsket og gått ned som en familie Bibel, en med et familietre diagram i front. I så fall vurdere å legge foreldrenes navn og barnets navn til treet, eller vente og la foreldrene selv gjøre det.

Musikk

De fleste babyer elsker musikk, fra myk vuggesanger til fengende, aktiv melodier. Velg en rekke CDer at funksjonen religiøs musikk. Vurdere å opprette en "kurv" av musikk ved å kjøpe en religiøse tema lullaby CD, en religiøse tema fengende CD og kanskje en av klassiske barnas Bibelen sanger eller salmer. Skyv en myk musikalske utstoppede dyr i kurven.

Veggen kunst

Det finnes mange religiøse tema kunstverk pryder veggene i barnerommet. Velg en enkel tre krysser et rom som allerede er overfylt med dekorasjoner. Hvis rommet er enkelt innredet, vurdere splurging på en stor, innrammet velsignelse eller verge engel utskrift kan være hengende over sengen eller endre tabellen.

Spesielle klær

Mange religiøse foreldre christen, døpe og vie sine barn. Vurdere å kjøpe en spesiell antrekk for barnet å bære under en religiøs seremoni. Hvis venter mor har allerede et antrekk i tankene som kanskje har blitt levert ned gjennom årene, tilby å har det profesjonelt renset eller selv innrammet etter seremonien. Hvis hun vil velge sitt eget utstyr, tilby å ta sine innkjøp eller presentere henne med en gavekort til en spesialitet butikk som selger formelle dåp antrekk.

Smykker

Smykker er alltid en fin gave til en forventningsfull mor. Kjøpe henne et kors anheng, kanskje med barnets birthstone i midten. Alternativt kjøpe henne et armbånd gravert med hennes favoritt bibelvers.