Hvordan å sette barnets navn på hans Bookbag

August 2

Et barns bookbag er mindre sannsynlig å gå mangler når den er merket. Det finnes ulike måter å gjøre dette, og de populære metodene omfatter merking med en permanent penn, feste en stryke på etiketten og brodere barnets initialer. Uansett hvilken metode du velger å merke barnets bookbag, er det tryggest å gjøre det i et iøynefallende område som ikke vil være synlig til fremmede. Merking den indre delen av posen er best.

Instruksjoner

• Label en bok sekk med en permanent penn. Skrive barnets navn direkte på den indre delen av posen. Vær oppmerksom på at selv om det er ment å være permanent, kan skrive smøre eller vaske over tid. Du må skrive navnet igjen.

• Holde en etikett på vesken. Påstrykbar etiketter er et alternativ å skrive barnets navn direkte til ryggsekken. Når du skriver navnet på etiketten, må du stryke det på sekken, følg produsentens instruksjoner. Dette alternativet anbefales bare for klut ryggsekker.

• Etiketten med broderi. Hvis du er komfortabel med nål og tråd, sy på en del av posen med barnets initialer.

• Sy en lapp. Når mange av hans klassekamerater har samme type skole sekken, kan du skille barnets med en særegen lapp. Søm er en mer robust metode av å feste lappen, men du kan bruke lim også.

• Fest et bagasje tag. Skrive barnets navn på papiret i koden, og deretter skli kjede eller stroppen gjennom hullet i en av glidelåser av skole bag eller knytte den til et mindre iøynefallende.

Tips og advarsler

  • Ifølge American Girl redaktører i "rot kontroll: Tips og håndverk til å organisere din soverom, ryggsekk, skap, livet," barnets ryggsekk skal ikke tyngre enn 10 prosent av sin kroppsvekt. For eksempel hvis barnet bærer 70 pounds, sekken bør veie syv pounds eller mindre.