Egenskapene til gode romkamerater

October 28

Egenskapene til gode romkamerater

Leve med noen kan være utfordrende til tider, spesielt hvis vedkommende kommer fra en annen bakgrunn eller har en motsatt livsstil. De fleste mennesker, vil en gang i livet, trolig måtte lære å leve med en romkamerat, som er hvorfor det er viktig å tenke om hva slags egenskaper gjør en person ønskelig å leve med.

Ansvarlig med penger

Lete etter en romkamerat som er ansvarlig med penger. Dette er viktig fordi det vil være en rekke situasjoner hvor pengene må betales for åpenbare ting som leie, men også regninger må settes i et navn og delt i like deler. Etablere at potensielle romkamerat har god kreditt, en solid inntektskilde, og alltid delt ansvar for innmeldingen for verktøy like.

Høflig plass

Leve med romkamerater kan være mye moro til tider, men det er også muligheter for utilsiktet pinlige situasjoner oppstår, spesielt når en romkamerat kan ha en annen ide om grenser enn andre romkamerat. Søk ut en roommate hvem har lignende ideer om hva passer i hvilke rom, hvilke tider. Romkamerater bør også diskutere nivået på komforten med overnattingsgjester og fester. Respektere personlige plass er en av egenskapene til en god romkamerat.

Høflig eiendeler

Leve med noen betyr danner en forståelse som ikke bare er miljøet et trygt sted å leve, men en tillitsfull området for å holde eiendeler. Å etablere riktig nivå av komfort om låne hverandre ting og hvilke elementer kan lånes vil eliminere dette problemet fra starten. En god romkamerat vil ha respekt for andre mat, elementer og klær. Mange mennesker har en mer felles tankeprosess enn andre, men to folk bør ikke dele hverandres ting med mindre det er gjensidig diskutert eller avtalt.

Renslighet

To personer som bor sammen, men ikke deler den samme utsikten på renslighet kan opprette en oppskrift på katastrofe. Finne noen som har lignende rengjøring vaner vil sikre at en romkamerat ikke føles som om hun gjør alt arbeidet eller føles som hun bor i et motbydelig hus. Karakteristisk for en god romkamerat er noen som vil, i det minste, rydde opp etter seg.