Hvordan å bruke en Ringsling

November 28

Hvordan å bruke en Ringsling

Mange moderne mødre velger å bære sine babyer veien kvinner har gjort i århundrer - på kroppen sin. "Babywearing" er enkel og fremmer binding mellom mor og barn. Babywearing mor kan kjøpe mange forskjellige typer bæretøy; ring slynge er en av de vanligste. Utformingen av en ring slynge er enkel, bestående av et stykke tøy som er knyttet til ringene. Bæreren trekker på duken ("hale") å justere slynge slik det passer kroppen perfekt. Fatle ringen gir enkel pleie og vokser med barnet. Selv om fatle ringen ser enkelt, er det viktig å bruke den riktig. Feil bruk av en slynge, kan det føre til et barn å kvele.

Instruksjoner

• Holde midten av halen og tråd det gjennom begge ringene til halvparten av stoffet er på den ene siden og halvparten er på den andre. Trekk stoff på siden ring tilbake gjennom den øverste ringen. Når stoffet er på plass, distribuere kluten jevnt ved å spre det rundt ringene. Du kan gjeng opp midt, men hold kantene ("rail") flate.

• Sette seilet rundt hodet og plassere den. Ringen bør ta fronten av skulderen bladet og strekker seg fra den ene skulderen til motsatt hofte. Rett folder på toppen av skulderen slik at de ligger flatt. Spre slynge ut bak du slik at det ikke er bunched opp på ryggen. Dette hindrer rygg belastning.

• Hold babyen med en arm og åpne posen. Plass baby i posen. Du vil aldri kroppen av posen å forlenge nedenfor midjen; Det er farlig å bære barnet for lavt. Spedbarn bør utføres på brystet med barnet i en front-mot posisjon eller på en loddrett vinkel. Eldre barn kan transporteres litt over hofte eller på baksiden.

• Når barnet er i posisjon, stram skinnen ved å trekke på halen. Sørg stoff foran er sikkert slik at barnet ikke kan falle. Kontroller at barnets hode er synlig og ikke dekket av stoff. Dekker barnets hode er farlig og kan føre til kvelning.

Tips og advarsler

  • Ønsker du ekstra komfort, kjøpe en polstret ring slynge.
  • Barn i stropper kan kvele. Forbrukeren fabrikat sikkerheten provisjon advarer mot bag stropper eller stropper som holder babyen en "c"-posisjon. Mens fatle ringen er forskjellig fra fatle bag, bør du likevel kontrollere at du bærer babyen riktig og at babyens munn ikke dekkes av klut.