Hvordan redusere en Munire barneseng madrass

June 4

Hvordan redusere en Munire barneseng madrass

Barneseng produserer som Munire har modifiserbare madrass støttefunksjoner som lar foreldre å øke eller senke madrassen i sengen. Justere høyden på madrassen er en enkel prosess som krever bare den løsne og stramme visse bolter og skruer. Arbeidet med å tilpasse denne funksjonaliteten mens selskapets unike stil og eleganse ledet Munire opprette cribs og madrasser som enkelt kan konverteres til pjokk senger. Overgangen gjør rammen å beholde sin solid og sikker installasjon.

Instruksjoner

• Samle våren enheten som inneholder den Munire barneseng madrass i stedet ved å sette en støttebraketten på hver side av baksiden og forsiden av våren montering. Skru tett vingen-mutter og 3/4-tommers bolter i analoge hullet og støtte braketten på våren-enheten.

• Plassere hengeren i hullet som er nærmest midten av våren samlingen for laveste posisjon. Kroker i parentesene på sengen innlegget som sturdily holder madrassen på plass bestemmer plasseringen av madrassen. Kontroller alle parentesene er i samme posisjon. For en høyere plassering, shift-hengere mot hjørnet av våren montering.

• Øke første hengeren fra sin braketten og bytte til en lavere brakett samsvarer med ønsket madrass høyde.

• Senk hver Munire barneseng madrass kleshenger til samme braketten matchende første hengeren til perfekt nivå ut madrass støtte høyden.

• Kontroller hengere å sikre de er sikret i parentes.

Tips og advarsler

  • Ofte når hver bolt i sengen, og stram de løsnet skruene. Sengen er liggende å løsne litt med konstant bruk, særlig ettersom barnet blir mer mobile.
  • Fest en liten sjøreling sengen å hindre pjokk faller ut. Skinnen hindrer også små kroppsdeler blir fanget gapet dannet mellom sengen og madrassen.