Hvordan finne Scorpio stjernebildet

October 17

Hvordan finne Scorpio stjernebildet

I mytologi representerer stjernebildet ulke scorpion som stukket mektige Orion, drepte ham. Det er derfor antikken følte disse to grupperinger av stjerner var så langt fra hverandre i motsatte ender av himmelen, å holde to fiender fra hverandre for all tid. Du kan raskt finne scorpion ved å stole på synet i løpet av en varm sommerkveld.

Instruksjoner

• Finn et sted hvor du kan søke etter ulke uten hindringer fra trær, hus eller andre objekter som kan blokkere visningen av horisonten. Scorpion stjernebildet aldri stiger svært høyt på himmelen på grunn av beliggenheten, gjør dette av avgjørende betydning når prøver å finne gruppen stjerne.

• Gå utenfor til dette stedet i løpet av sommeren på en moonless kvelden og ansikt i Sør. En god tid å se scorpion på sommeren er fra juli 7 gjennom 23 juli, mellom 10 og 11 o'clock om natten, ifølge «Discover the Stars.»

• Se nær horisonten for hva blir lett den sterkeste stjernen på himmelen. Dette er Antares, en stjerne med en rødlig farge på den. Hvis Antares sola, vil det strekke godt utover Jordens bane. Den massive Antares markerer hjertet av ulke--en konstellasjon som mer ligner skapningen det representerer enn andre. Det er ingen lyse stjerner engang nær Antares. Uanselig konstellasjoner Libra, Slangebæreren, Lupus og Serpens er sine større naboer.

• Se til venstre Antares og nedover for å identifisere halen slutten av scorpion. Stjernene justere skjemaet ser ut en fiskekrok eller bokstaven "J", avhengig av synspunkt. Mye av denne delen av ulke ligger i Melkeveien, betyr stjernehoper og en disig utseendet til den.

• Observere til høyre for Antares og du vil se hva synes å være leder og to klørne ulke. Klør, dannet av et par sett med tre stjerner som hver skaper en "V" i himmelen, tilhører stjernebildet Libra. Romerne besluttet å legge denne delen av ulke til resten av stjernene bestående av Libra forsøkte å danne et sett av himmelske skalaer.