Feline kardiale symptomer

November 13

Feline kardiale symptomer

De to vanligste feline hjertesykdom er hypertrofisk kardiomyopati og Dilaterte kardiomyopati. Førstnevnte er en genetisk tilstand som arves gjennom blodslinjer, mens sistnevnte er en sykdom forårsaket av mangel på organisk syre taurine. Feline kardiale symptomer kan være vanskelig å oppdage ved første utbruddet av sykdommen. Som hjertet sykdommen utvikler seg, men spesielt i katter med hypertrofisk kardiomyopati, det er en rekke symptomer som kan oppstå.

Svakhet og sløvhet

Noen av de første tegnene til feline hjertesykdom er svakhet, sløvhet og en betydelig reduksjon i kattens aktivitetsnivå. Du kan se din katten sover oftere eller viser tegn til problemer når du går. Svakhet kan forårsake din katten har problemer med å bruke badet. Disse symptomene skyldes primært lungeødem, eller væske samler rundt hjertet.

Respiratoriske komplikasjoner

Lungeødem, en vanlig bevirke feline cardiac sykdom, vil også føre til åndedretts komplikasjoner, som arbeidet eller rask pust. Åpen munn pusting eller strekke og anstrengende halsen prøve og puste inn luften er både tydelig underskriver at det er åndedretts komplikasjoner som må håndteres.

Lem hevelse og lammelse

Lungeødem og væske opphopning i kroppen kan forårsake kattens lemmer til å svelle og vises puffy. I noen tilfeller kan blodpropp danne, som kan føre til lammelser, spesielt i bakre ben.

Abdominal hevelse

Hjertesvikt, en effekt av feline hjertesykdommer, vil bidra til væske opphopning i kroppen. Dette fører vanligvis til abdominal hevelse, forårsaker en distended buk som vises hovne og puffy. Din katten sannsynlig vise tydelig underskriver av ubehag og kan bli ekstremt opphisset når magen er berørt fordi oppblåsthet av huden kan forårsake smerte.