Hvordan du Wire en DC-Generator

February 22

Oppfinnelsen av den første generatoren er vanligvis tilskrevet Michael Faraday i 1820-tallet, men andre er også forbundet med tidlig generatorer. Etterfølgende oppfinnelsen av dynamoen, så kalt fordi det produserer vekselstrøm, har resultert i de fleste bil generatorer av dynamoer: en alternator er mer robust, har mindre mekaniske deler og produserer høyere produksjon. En generator produserer likespenning (DC) mens en alternator produserer vekselstrøm (AC). Ledningsnett en DC generator er ganske lett som den kobles vanligvis tre terminaler.

Instruksjoner

• Koble batteriledningene før ledningsnett DC generatoren, hvis det er koblet til et batteri som i et kjøretøy. Batteriet kabler er festet på batteriet terminalene så bruk en passende størrelse fastnøkkel til å løsne mutter og bolt; Løft kablene fra batteriet terminalene. Fjern svart negative kabelen først som dette er grunnen kabelen.

• Finn de tre terminalene på baksiden av DC generatoren. Her finner du to store terminaler polakker og en tredje mindre terminal.

• Kontroller polariteten til de to store terminalene: en er merket "Pos," "B" eller "Bat" og er live, eller varm terminalen; den andre heter "Neg.," "Gnd" eller "Felt" og går det nøytrale. Den tredje terminalen kan ha ulike merker inkludert "V" og "Ign,", men som terminalen er mindre det er lett identifiseres. Ledningen som kobler til den tredje terminalen er knyttet til bryteren voltage regulator og starter eller tenning.

• Finne og identifisere tre kabler i nærheten. Her finner du to tykke kabler og en mindre ledning. Én kabel er rød og kobler til live terminalen; en annen svart og kobler til nøytrale terminalen; tredje tynnere ledningen kan være grønn, blå eller brun og kobler til gjenværende terminalen. De to kablene og en wire har vanligvis metall maljer på endene.

• Skru ut skruen fra den lille tredje terminalen med en skrutrekker. Plass festet på enden av grønn, blå eller brune tynnere ledningen over skruen tråden. Sett i skruen og stram bruker skrutrekkeren.

• Fjern de to nøttene fra store terminalene ved hjelp av en skiftenøkkel. Sted festet på slutten av svart kabelen over terminal nøytral terminal Polen. Erstatte mutteren og stram ved hjelp av en skiftenøkkel. Plass festet på enden av den røde kabelen over gjenstående live terminalen. Erstatte mutteren og stram ved hjelp av skiftenøkkelen. Kontroller at alle tre tilkoblinger er sikker.

• Koble batteriledningene batteri-terminaler Hvis generatoren er koblet til et batteri. Koble røde kabelen til positiv terminalen merket "Pos" første deretter svart kabelen til andre terminalen.