Brude Party gave ideer til brudepiker

October 3

Brude Party gave ideer til brudepiker

Som en takk for alt de gjør for deg på din spesielle dag, er det vanlig å gi hver brudepike en gjennomtenkt gave fra hjertet. Smykker er en velprøvde gave til brude partiet, men kan være litt forutsigbart. Hvis bruden er ute etter forventet noe litt mindre enn et par øredobber, eller noe å pare med et stykke av smykker, det er mange kreative og uventet alternativer tilgjengelig.

Gaver som skjemme bort

Mens en bryllup er absolutt en morsom hendelse, det kan være litt stressende og slitsomt for brudepiker, som har også deltatt i brude dusj, utdrikkingslag, fotografier, og pre-bryllup hår og makeup. Det er sannsynlig at brudepiker blir bare litt lei etter bryllupet, så gaver som silke pyjamas, monogrammed badekåper og spa gavekort gjør gjennomtenkte takk. Hvis budsjettet er et problem, moro og funky bomull pyjamas kan være subbed for silke seg og kan gis med en myk, fuzzy sokker. Gaver kan tilpasses ved å velge elementer av klær i den personlige brudepike favoritt farge.

Underholdende gaver

For brudepiker som elsker å gå ut på byen, kan en mer tradisjonell gave ikke være veien å gå. En gave kurv bestående av flere uventede varer garantert kan bare være den perfekte takk. Opprette kombinasjoner av elementer som film passerer, tilpasset spillkort, DVD'S, magazine abonnement er sikker på å behage noen brudepike interesse for aktivitetene. Flotte med denne typen gavekurv er enkelt som det kan tilpasses. Hvis en brudepike er besatt av et bestemt lag, men en brudepike elsker en viss skuespilleren, en pass til en sportsbegivenhet kan plasseres i en kurv, og en film samling kretser rundt Julia Roberts kan plasseres i en annen.

Nyheten gaver

For super kreative bruden eller brudepiker som synes å ha alt, kan en nyhet gave være det perfekte valget. Nyheten gaver paret også ganske godt med mer tradisjonelle brudepiker gaver. Det er selskaper som kan ta et klipp av video og snu den til en flip boken med en passelig dekket. Brudepiker kan verne en morsom bachelorette party øyeblikk på papiret og på film. Hvis tiden tillater det, kan bruder kjøpe en såpe gjør kit og gi hver brudepike hjemmelaget såpe. Det samme kan sies for en lysstøperi kit. Selv kneble gaver kan ha sin plass blant en brude partiet med god sans for humor, så lenge kneble gave er sammenkoblet med en mer gjennomtenkt og tradisjonell gave. Alt passer prudepikes personlighet er en gå.

Monogrammed gaver

Ingenting sier personlig som en monogrammed gave, og disse dager praktisk talt alt kan være monogrammed. Martha Stewart anbefaler selv gi personlig frimerker med hver prudepikes navn. Håndklær, vesker og kofferter, forklær og selv blomsterpotter kan være monogrammed. Avhengig av en brudens budsjett er mulighetene nærmest uendelige. En gruppe monogrammed eks kan gis inne en monogrammed bag som en gave. Mange kataloger som tilbyr enkelte elementer vil også legge til en monogram gratis.