Hvordan du bruker et kamera for ungdom

October 27

Fotografi har vokst øker i populære med advent av digital fotografering. Ta, vise, dele og skrive ut fotografier er rimeligere enn noensinne. Folk fra alle samfunnslag kan nå nyte å ta bilder for moro skyld eller som en hobby, inkludert barn. Det kan hende at mens barna liker å være på begge sider av kameraet, kan noen vise interesse i å være bak kameraet mer. Fotografering er en stor kreativ utløp for unge sinn. Lærer barnet om fotografering krever tålmodighet og kan være morsomt og givende.

Instruksjoner

• Kjøp riktig kameraet. Gjør din forskning og velg et kamera som passer for alderen. For småbarn er kjøper en holdbar kameraet viktig. Leketøy kameraer kan er bygd for å tåle påfunnene til et lite barn og dunket, falt og dynket med vann uten å bryte. For eksempel Fisher-Price Kid-Tough kameraet er billig og lav oppløsning bilder er tilstrekkelig å ta et lite barn. For eldre barn som er mer ansvarlige, kjøpe en robust kameraet er ideell, som den har de samme funksjonene som andre kameraer, som zoom, LCDskjermen og høyere oppløsning, men er støtsikker ved ulykker.

• Vise riktig grep. Barn må lære å holde kameraet riktig for å sikre det beste resultatet. Holder kameraet fast mellom tommelen og finger vil med de rette pekefingeren løst plassert over skyte knappen forhindre uhell og bidra til å sikre et godt resultat sine bilder. Minn dem å holde fingrene fra linsen og blits når du tar bilder.

• Vise små barn hvordan du ramme faget deres. Avhengig av kameramodell, Forklar at det de ser i søkeren eller på LCD-skjermen er bildet kameraet vil fange når de trykker knappen skyte. Vise så mange ganger som nødvendig før de forstår. For veldig små barn, oppmuntre dem til å holde kameraet så rett som mulig med objektivet peker direkte på motivet. Når denne grunnleggende ferdigheter er mestret, gi ungdommer kunstneriske lisens til å eksperimentere og vinkel sine kameraer for mer interessant skudd.

• Lære unge fotografer fortsatt. Forklar at både fotograf og emnet må være så stille som mulig når et bilde er tatt å unngå uklare bilder.

• Vise kamerablitsen. Vise små barn hvordan du aktivere og deaktivere funksjonen flash og forklarer at det kan være nødvendig når du tar bilder i innstillinger med lav belysning. Noen pjokk kameraer kan komme med automatisk blits eller uten blits overhodet.

• Oppmuntre barna til å ta masse bilder. Den beste måten å lære er ved å gjøre. Jo flere bilder de tar, jo bedre fotografer de blir. Ta flere bilder, øker også sine sjanser til å være fornøyd med minst ett av bildene de har tatt. Last ned sine bilder til en datamaskin eller skrive dem ut og se gjennom dem sammen. Oppmuntre barna til å ta flere bilder av priste deres fremgang og kreativitet.

• Gi tips og råd. Småbarn kan være veldig fornøyd med bildet de ta; men som barn vokser opp, kan de trenger din hjelp til å forbedre sine teknikker. For eldre barn, vil forklarer regelen for tredjedeler eller ha dem eksperimentere med avstander, perspektiver og belysning gi dem med flere verktøy og ideer å utvide sine fotografering ferdighetssett.