Hvordan å polere fiolin

June 24

Polering en fiolin ikke endre sin lyd, men det kan gjøre det vises bedre. Følg disse trinnene for å unngå skade på instrumentet som du forbedre utseendet.

Instruksjoner

• Fastslå om din fiolin må polering. Hvis det er fremdeles ny, er sjansene at det ikke trenger den. Ikke bare vil det fortsatt ser fin og blank, men det vil fortsatt ha masse oljer allerede i treet. Polering er best reservert for eldre fioliner, og bare må gjøres noen ganger.

• Fjerne oppsamlet støv fra apparatet. Bruk en myk klut, som et instrument klut, som du kan kjøpe helst instrumentalmusikk butikk (det spiller ingen rolle hvis ikke spesielt en fiolin klut, så lenge det er mykt). Være forsiktig være forsiktig med å skade eller dislodge broen.

• Bruke en liten mengde polsk på en ren hjørnet av kluten. Se instruksjonene på polske om hvor mye å bruke, men som regel være konservativ. Du vil unngå at tilgang olje på din fiolin når du er ferdig.

• Polsk fiolin med mild, sirkulære slag til det er skinnende og har absorbert polsk. Start bak fiolin når kluten har de fleste polske på den ville hjelpe oppbevare foran fra å bli for fet.