Hvordan tegne Daffy Duck

November 16

Daffy Duck kom til liv i 1937 og i mange av Warner Brothers' Looney Tunes samt Merry Melodies tegneserier. Mickey Mouse og Bugs Bunny er han en av de mest kjente og anerkjente animerte figurene rundt. Det er nesten en ubegrenset mengde bilder til bruk som en guide hvis du vil tegne Daffy Duck. Bare følg noen skritt å komme i gang.

Instruksjoner

• Velge et bilde i en bok eller online for å bruke som en guide. Daffy har vært representert annerledes gjennom årene, og har blitt portrettert i en rekke sprø måter.

• Bestemme hvordan du vil skildre Daffy Duck. Hvis du er mer kjent med tegnet eller har selv trukket ham før, kan du lage en litt annen tegning enn du. Dette vil hjelpe deg skissere plasseringen av de viktigste funksjonene som du starter tegning.

• Tegne et omriss på papir med en blyant, starter med hodet. Skisse varemerke oval øyne og uttales bill. Dette bør starte å likne Daffy Duck nesten umiddelbart. Hvis det hjelper, kan du tegne center linjer skal brukes som en referanse for funksjoner og andre deler av tegningen.

• Tegne et omriss av den lang kroppen. Avhengig av plasseringen av tegnet i tegningen, forlater et mellomrom mellom kropp og hode, og koble dem med 2 linjer for trange halsen.

• Tegne et omriss av armer og ben. Daffy har lange, tynne lemmer. Ikke glem å understreke hans store, svømmehud føtter hvis de er del av tegningen.

• Slette ekstra linjer som du brukte for veiledning. Hvis en del av armen dekker kroppen, vil ikke ser riktig ut en linje over armen. Likeledes hvis du brukte center linjer for å måle hvor du ønsket deler av tegningen, slette dem.

• Fyll ut detaljene å forbedre uttrykk. Legge til cowlicks i hodet hvis det ikke er noen lue. Fyll ut innsiden av munnen, hvis det er synlig. Hvis du vil, bruke fargeblyanter eller markører farge tegningen, ifølge bildet du bruker som referanse.

• Vis tegningen for andre å se, og deretter henge den på veggen. Du kan øve tegning hele Merry Melodies gjengen.