Natt barnespill

May 28

Når du er liten, kan spille spill på kvelden gjøre spill enda mer spennende og spennende. For å skjule og søker spill, kan spesielt natten, spesielt utendørs, gi et bedre spill som utfordringer i spillet bli forsterket. Når du og din familie kaste en sleepover party eller bare lyst til å ha noen gode gammeldags moro, kan du prøve å spille spill på kvelden å virkelig gi barna en godbit.

Kirkegården gatefeier jakten

Enten du ønsker å spille dette spillet i Halloween sesongen eller bare ønsker en unnskyldning å spook noen barn, vil dette spillet sikkert gi litt underholdning. Alt du trenger er noen lommelykter, en bakgård, noen objekter å skjule og kanskje noen frivillige til å skremme barna. Hvis du vil, kan du selv dekorere gården å ligne en kirkegård med falske tombstones og skjeletter hender spratt ut av smuss. Barna vil alle ha å søke etter elementer i gården bare ved hjelp av en lommelykt og forhåndslagde over sa objekter. Hvem finner mest elementer vinner spillet.

Zap

Et annet spill som involverer lommelykter i mørke utendørs, må to spillere finne andre spillere og "zappe" dem med sine lommelykter når de se dem. Som de to spillerne starter, teller de til 30 mens de andre spillerne prøver å gjemme i mørket. Når en spiller er zapped, har han å ta over den andre spilleren lommelykt og fortsette med spillet, teller til 30 mens den som Kverket ham får en mulighet til å skjule. Spillet avsluttes når ungene få tuckered ut.

Sardiner

Spiller av det klassiske spillet gjemsel, sardiner har bare én spiller som skjuler, finne et skjult sted og vente på de andre spillerne å komme finner ham. Når en person finner valgte spillerens må skjule sted, hun deretter skjule med ham og venter for andre å finne dem. Den siste personen som finner sted taper og blir det neste gjemme.

Capture the Flag i mørket

For en stor gruppe barn, kan du spille denne klassiske spillet med en nighttime vri. Barn må være delt inn i to lag og hvert gitt en base på et noe fjernt sted. Begge baser vil være utstyrt med et flagg malt med glød-in-the-dark maling eller utsmykket med glød-in-the-dark objekter. Hensikten med spillet er å ta det andre lagets flagg før de ta din. Beste slagmark for dette spillet er et område som har mange skjuler flekker i mellom to baser, slik som trær og hage møbler. Det første laget til å ta det andre lagets flagg og kunne bringe det tilbake til sin base vinner spillet.