Hvordan tjene penger raskt på Neopets

October 24

Hvordan tjene penger raskt på Neopets

Neopets er en av de mest populære nettstedene på Internett, og 993rd mest besøkte nettstedet i USA, ifølge Alexa.com. Neopets brukere eie og omsorg for deres virtuelle kjæledyr, spill, samhandle med hverandre og besøke ulike deler av den Neopets "verden." "Neopoints" er valutaen av Neopets verden. De er i høy etterspørsel, som spillerne bruker dem til å kjøpe mat, leker, og spesielle elementer for kjæledyr, hus og samlinger. Tjene penger raskt på Neopets er den raskeste måten å bli en mektig aktør og ha det moro på området.

Instruksjoner

• Definere en butikk. Gjøre den så stor som mulig. Som du selger mer, kan du utvide den. Den beste måten å selge ting er raskt å bruke butikken for å søke etter elementer og deretter pris din billig i sammenligning.

• Få alle freebies du muligens kan. Det er mange daglige gratis aktiviteter du kan gjøre som vil tjene elementer, noen ganger sjelden seg. Disse elementene kan selges i butikken for mye penger. Codestones, neggs, skrapelodd, sjeldne matvarer og søken elementer vil vanligvis gjøre deg store penger. Kontroller at du sjekke prisene på varene før du setter dem i din butikk. Du kan bli overrasket som ting selger godt.

• Spill med den beste neopoints poeng forhold. Mange av de enklere spillene betale mindre enn én neopoint per poeng du scorer. Disse er ikke spill du vil spille. Du vil spille spill som betaler minst en 1:1 ratio. Ikke sende inn score før du kan vinne minst 500 poeng per kamp. Du kan bare sende inn score for hvert spill tre ganger per dag, så praksis på noen høy-betalende spill og bruke dem til å vinne minst 1500 neopoints per dag.

• Investere dine gevinster i elementer. Elementer som er billige samtidig kan senere gå opp i verdi. Freebies og tomten Premier er det beste eksempelet på dette, spesielt hvis de er brukbare eller tjene en hensikt (i motsetning til leker). Kjøpe mange av disse når de er billige og lagre dem til de økning i pris. Når veiviseren butikk ofte for å se hvordan prisene ser ut. Når varene er verdt mye, sette dem i butikken din, men ikke oversvømme markedet. Slukke bare noen få om gangen, slik at de forblir i etterspørselen.

• Spille aksjemarkedet. Bare investere penger som du ikke trenger, siden avkastning på aksjer kan ta fra noen dager til noen måneder. Kjøp aksjer priset 15 til 20 neopoints i mange 500 aksjer. Angi et salg mål, enten en prosentvis økning eller et bestemt beløp. Kontroller hver dag eller hver dagene og selge når din lager når dette målet. Ikke noensinne selge med tap, fordi nesten alle lager går til slutt tilbake.