Lav inntekt familien hjelpeprogrammer

July 24

Lav inntekt familien hjelpeprogrammer

Familier med inntekter på eller under fattigdomsgrensen kan være berettiget for hjelp med mat, verktøy, Barnepass, Sysselsetting og helse dekning. Den føderale regjeringen gir finansiering for flere programmer for administrert av staten som mål å hjelpe lavinntektsfamilier møte grunnleggende husholdningenes behov. Prosedyrer og retningslinjer for kvalifikasjon varierer bostedsstaten. Den føderale regjeringen også problemer blokkere tilskudd veldedighetsorganisasjoner og organisasjoner som gir lokal hjelp til familier lider økonomisk motgang.

Midlertidig hjelp for trengende familier

Midlertidig hjelp til trengende familier (TANF) tilbyr en rekke fordeler til familier uten inntekt å hjelpe overgangen fra fattigdom til selvberging. Sysselsetting tjenester er tilgjengelig for å hjelpe å finne lønnet arbeid og adresse hindringer for sysselsetting som transport og barnepass. Deltakere i programmet må overholde krav for arbeid og samarbeide med statens barn forsvarsstøtte til å motta ytelser. En nominell månedlige kontantbetaling er også inkludert for deltakelse i programmet.

Ekstra hjelp ernæringsprogram

Supplerende ernæring hjelp Program (SNAP) er et program som utsteder månedlig elektronisk fordeler i form av et debetkort som kan brukes på deltakende forhandlere for å kjøpe matvarer. Søkere må oppfylle statsborgerskap og inntekter retningslinjene. Kvalifiserende faktorene omfatter brutto inntekt, eiendeler, størrelse og tillatte fradrag som leie, energi og barn utgifter.

Kvinner, spedbarn og barn

Kvinner, spedbarn og barn programmet, vanligvis kjent som WIC, gir nærende hjelp og utdanning til gravide eller ammende kvinner og familier med barn under 5 år. Kvalifiserte deltakere er utstedt månedlige sjekker for bestemte matvarer som frokostblanding, melk, egg, peanut smør, ost og formel. Sjekker må brukes av kvalifiserende søkeren på en deltakende forhandler i måneden angitt.

Medicaid

Gratis helseforsikring er tilgjengelig gjennom Medicaid til barn som har familier har ikke tilgang til eller ikke har råd til privat dekning. Barn kan motta gratis medisinsk og dental dekningen, som inkluderer årlige godt barnet checkups, vaksinasjoner, sykehusbesøk, dental og visjon omsorg. Sertifisering kreves hvert halvår eller årlig, og valgbarhet bestemmes basert på inntekt.

Children's Health Insurance Program

Children's Health Insurance Program (CHIP) tilbyr et alternativ for familier som inntekt overstiger Medicaid retningslinjer, men er ikke tilstrekkelig til å støtte kostnadene for privat forsikring. Er lik Medicaid og la barn av kvalifiseringen husholdninger å motta medisinsk behandling som inneholder kontrollene, vaksinasjoner, tannlege, og visjon omsorg. Årlige påmeldingsavgifter og co betaler for legebesøk og resepter bestemmes av familiens inntekt og størrelse.

Lav inntekt hjem energi hjelpeprogram

Det lav inntekt hjem energi Assistance Program (LIHEAP) hjelper lavinntektsfamilier betale nytte regninger, for eksempel elektrisk eller gass, som er kilden til oppvarming, kjøling, kjøling og matlaging. Weatherization assistanse kan også være tilgjengelig, slik at hjemmet reparasjoner som ville forbedre husholdning energieffektivitet.

United måte

United måten tilbyr en henvisning til enkeltpersoner og familier for hjelp tilgjengelig basert på postnummer eller bostedsfylke. Henvisninger kan gjøres til lokale veldedige organisasjoner og offentlige organisasjoner som tilbyr midlertidig hjelp med leie, bolig, mat, Barnepass, verktøy og medisinsk behandling. United måte er tilgjengelig ved å bare ringe 211 fra en tastetelefon.