Hvordan tolke ikke-Verbal kommunikasjon

December 15

Hvordan tolke ikke-Verbal kommunikasjon

Er ikke-verbal mellom 50 til 80 prosent av vår kommunikasjon med andre. Vi kontinuerlig sender og mottar ordløse signaler til hverandre å formidle vår sanne motiver, betydning og humør. Neurolinguistic programmering utøvere refererer til dette som "bevisstløs lekkasje."

Lære å forstå det riktig kan betraktelig forbedre personlig og profesjonell kommunikasjon kroppsspråk, eller paralinguistics, er et kraftig verktøy. Ansiktsuttrykk er den mest åpenbare formen for ikke-verbal kommunikasjon. De er relativt lett å lese og tverrkulturell og internasjonale. Et smil, for eksempel, er den samme uansett hvor du er i verden.

Instruksjoner

Hvordan tolke ikke-Verbal kommunikasjon

• Les tonen i folks stemmer. Og tone, se etter tonehøyde, volum og Bøyning å gi subtil men sterke hint til virkelige følelser. En person kan si en ting verbalt men motsier deres mening med sin tone. Selv om de sier ja kan de være betyr nei.

Når folk lyver, stemmene deres tendens til å bli spent og høye. De lager også færre tale feil og ifølge ekspert Colleen Collins, sine "historier er for godt til å være sant."

• Se etter hva slags øyekontakt du får fra andre mennesker. Faktorer som lys og medisinering kan gjøre elevene dilate, er det også knyttet til attraksjon. Som en ufrivillig svar er denne typen signalet umulig å forfalske. Noen elever vil forstørre når de finner du attraktive og som igjen vil tiltrekke deg til dem.

• Analysere den andre personens bruken av personlige plass eller nærhet. Våre individuelle behov for plass varierer fra én person til en annen. Mellomrom kan brukes å skremme og å initiere eller angi intimitet.

• Studere andre folks bevegelser. Tilbring tid ser folk samhandle i barer, restauranter og generelt ut og om. Vær oppmerksom på at betydningen og betydningen av ikke-verbal signerer tilpasser forskjellige situasjoner så det verdt å gjøre forskning i mer enn én plass.

• Spør en venn film du i samtale med noen andre. Forstå din egen ikke-verbale signaler vil hjelpe deg å tolke andres. Meldingene sendes både bevisst og ubevisst. Ved å studere ditt eget kroppsspråk på film blir du bevisst klar over dine bevisstløs kommunikasjonsmønstre.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du betaler oppmerksomhet riktig i en samtale. Du vil ikke kunne plukke opp på noen ikke-verbale signaler hvis du er opptatt med å tenke på din neste spørsmål.
  • Det er mulig å lage et godt forhold noen speiling deres bunker, spesielt noen stemme-mønster signaler, øyekontakt eller holdning.
  • Vær oppmerksom på at så mye som du fokuserer på en annen persons ikke-verbale signaler, de vil være tolke din, enten bevisst eller ubevisst.
  • Aldri stole på en isolert signal. Klynger av signaler og kontekst er viktige indikatorer for sanne betydning, stemninger og følelser. Hvis noen er gni nesen, for eksempel, kan det være et tegn på at de lyver. Men det kan også bety nesen er kløende.
  • Forstå at tolke kroppsspråk ikke er en eksakt vitenskap og motstå fristelsen til å ta viktige avgjørelser basert på funnene.