Hvordan spille Rock and Roll orgel

February 7

Lære å spille Rockens orgelet krever dyktighet og stor musikalitet. Rockens orgelet kanskje ikke første Rockens instrument kan du normalt vurdere, men potensialet og lyder det bringer er et utrolig og uvanlig tillegg til ethvert stykke rockemusikk.

Instruksjoner

• Bli komfortabel med uavgjort barer, forhåndsinnstillinger, perkusjon, kor, akkorder og vibrato. Dette er alle grunnleggende teknikker som skal beherskes på nesten alle tastet instrumenter, og spesielt rock orgel. Hvis disse teknikkene, kan du se en piano / orgel instruktør eller online kurs.

• Spille rundt med uavgjort barer å opprette vanskeligere lyder i sangene du allerede vet. Dette er en enkel måte å opprette en stein lyd. Starte med ett tegn bar sett for en dypere, tyngre lyd så endre en lettere lyd ved å legge en uavgjort bar. Bruke forhåndsinnstillingene bytte mellom en B flatt mot en B eller andre Merk endringer opprette vanskeligere lyder.

• Huske på den viktigste forskjellen mellom et organ og et piano. Når du treffer nøkkelen på et piano, notatene spiller en eneste gang. Når du trykker notatet på et organ, fortsetter lyden før du slapp. Dette er en god måte å blande musikk og opprette flere harmoni og en mer melodisk lyd når du spiller i et rockeband. Bruk det trukket ut lyder for å blande neste lapp og andre instrumenter sammen.

• Øv spille orgel i et rockeband av første får å vite lyden av de andre instrumentene og viktigste akkorder skal brukes. Som organ spiller i bandet, vil du trolig definere bass som de andre instrumentene vil spille.