Hvor å vikle et bryllup i gull papir

November 23

Glade anledningen av et bryllup feires ofte ved å gi en gave til par å være gift. A gave å sette opp sitt nye hjem eller forberede for fremtiden er vanlig. Wedding gaver er vanligvis pakket i forseggjort gavepapir å markere betydningen av anledningen. Med bryllupet bjeller, følelser av gode ønsker eller i stilige bryllupet motiver, er gull-farget papir innpakning et tidløst valg.

Instruksjoner

• Forberede Bryllupsgaven være pakket. Fjerne pris merkelapper eller ekstra etiketter. Bruk en svart markør for å plassere en linje gjennom noen prisinformasjon forhåndstrykt på emballasjen som ikke kan bli avskåret. Sett gave i en vanlig hvis det er en vanskelig figur for tekstbryting.

• Spredt rull med gave brytes, gull side ned, over et stort bord. Plass gave i midten av papir, slik at plass til papiret brytes rundt gave. Måle dybden av gave og lengden på papiret, det skal nok innpakning å fullføre prosjektet.

• Ta papiret fra den lengste siden opp til toppen av boksen slik at kantene litt overlappe. Trekk papiret så det er tettsittende. Plass en 1-tommers stykke av klart bånd på sømmen å sikre kantene.

• Lukk endene av lang sømmen ved å trykke på høyre kant og venstre, i slutten av boksen. En trekant av papir vil danne nederst. Nøye brett papiret opp mot taket. Kaste den lille tipset under å gjøre en jevn rette kant på trekanten, og bruk en annen 1-tommers stykke tape for å sikre slutten. Gjenta på den motsatte enden av boksen.

• Snu pakken nøye, slik sømmen vender. Dette vil være toppen av gull pakken være innredet. Vurdere en rekke alternativer for utsmykning. Velg bånd matchende bryllupet fargene eller bryllupsgave, hvis de koordinere med gull.

• Legge til friske blomster til toppen av gull pakken. Spør en blomsterhandler for å lage en liten håndleddet corsage stil arrangement av roser for gull pakken. Embellish blomster med gull bånd og perle aksenter. Spray blomstene med gull glitter spray.

• Legg til en gave kode. Gjør et lite plateselskap fra mønstret scrapbooking papir med aksenter av gull. Kutt papiret i en 6-tommers av 2-tommers rektangel. Brett arket på langs, slik at den åpnes som en bok. Bruk gel penner med gull blekk å skrive en kort melding av gratulasjoner på og som gave fra på vanlig side av papiret. Bruk en papir punch til å lage et lite hull i hjørnet øverst. Fest gave koden til pakken med smale gull bånd.